Wamiles Face the Lip Base Бальзам-основа для губної помади, 2,3 г

Ціна
2211 грн.
У наявності

Модель: 113041

  • Виробник: Wamiles
  • Бонусні бали: 111
  • Ціна у бонусних балах (для зареєстрованих клієнтів): 2211
  • Самовивезення до 18:00 г. за адресою:
    03150, м. Київ, вул. Антоновича, 131, офіс 171;
  • Відправлення “Новою Поштою” по Україні здійснюється безкоштовно в день замовлення при оформленні замовлення до 17:00 г.
    при замовленні після 17:00 г. - відправлення здійснюється наступного робочого дня;
  • Відправлення Укрпоштою здійснюється по Україні безкоштовно наступного робочого дня.
  • Готівкою - оплата кур'єру безпосередньо при отриманні замовлення, або в пункті самовивозу;
  • Накладений платіж - при отриманні замовлення у відділенні Нової Пошти;
  • Онлайн за допомогою кредитної картки Visa / Master Card;
  • Переказом коштів на розрахунковий рахунок.

Всі засоби сертифіковані відповідно до законодавства України.
Сертифікати::

  • №05.03.02-03/18257 від 31.05.2016 г.
  • №05.03.02-03/18258 від 31.05.2016 г.
  • №05.03.02-03/18259 від 31.05.2016 г.

Висновок експертизи згідно Європейських медичних критеріїв безпеки та показників якості (Реграмент ЄС №1223/2009 Європейського Парламенту від 30.11.2009 р.):

  • індекс негативної дії на шкіру людини - 0 балів.

Wamiles Face the Lip Бальзам -основа для губної помади

Бальзам-основа для помади з ефектом об'єму і Anti-age допомагає підготувати губи до нанесення помади, зволожує їх, вирівнює поверхню і створює бар'єр, який допомагає помаді довше триматися.

Догляд за шкірою губ подарує їм наповненість, прибиратиме будь-які тріщини. Бальзам не тільки покращує колір помади, але й зробить його більш насиченим.

Дія Wamiles Face the Lip Base

Шкіра губ ніжна та тонка, також вона позбавлена сальних залоз. Це призводить до того, що вода з поверхні досить швидко випаровується і губи стають сухими. У зволожуючий бальзам для губ зволожує їх , захищає , а також ніжно обволікає поверхню тканин. У складі продукту міститься відразу кілька типів пептидів, а також комплекс гіалуронових кислот та інші компоненти.

Бальзам захищатиме ваші губи від впливу сонця, сильного вітру та перепадів температур. Засіб має омолоджуючий ефект , боротиметься із сухістю та лущенням.

Переваги Wamiles Face the Lip Base

Японська основа під губну помаду має приємну текстуру та користується попитом завдяки таким перевагам :

  • Зволоження губ. Бальзам містить зволожуючі компоненти, які допомагають утримувати вологу в губах, видаляють лущення, а також сухість.
  • Захист від шкідливого впливу. Основа створює захисний шар на губах, який запобігає їх пошкодженню від зовнішніх факторів.
  • Довговічність помади. Засіб допомагає утримувати помаду на губах і запобігає її скочування, змащування.
  • Поліпшення текстури помади. Засіб пом'якшить текстуру помади, що робить її легшою у нанесенні та комфортною на губах.
  • Об `єм. Губи стануть об'ємнішими, виглядатимуть наповненими.

Японські розробники тестують кожний зразок у лабораторії. Бальзам можна використовувати взимку та влітку, він підійде під будь-яку помаду.

Особливості застосування Wamiles Face the Lip Base

Стильна біла упаковка має мінімалістичний дизайн. Потрібно просто дістати продукт та нанести на губи тонким шаром. Засіб не липне, але відчувається, що губи насичені кремом. Бальзам не скочуватиметься, його можна наносити протягом дня як самостійно, так і під помаду. Засіб має ніжний відтінок та легкий блиск.

Рекомендується наносити бальзам за 10-15 хвилин до макіяжу, щоб він попрацював та заповнив усі тріщини, прибрав сухість. Після цього можна наносити помаду. Завдяки бальзаму ваші губки будуть виглядати бездоганно.

Характеристики
Призначення: Для губ
Вік: 12+
Тип шкіри: Будь-який
Час застосування: Універсальний
Стать: Для жінок
Тип товару: Бальзам
Склад
Склад: ISOTRIDECYL ISONONANOATE, HYDROGENATED CASTOR OIL DIMER DILINOLEATE, DI GLYCERYL SEBACATE/1SOPALMI TATE, POLYETHYLENE, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, PHYTOSTERYL MACADAM I ATE, MICROCRYSTALLINE WAX, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, PARAFFIN, PEG-12 DIMETHICONE, GLYCERIN, SORB 1 TAN ISOSTEARATE, STEARYL GLYCYRRHETINATE, WATER, ETHYLHEXYL PALM 1 TATE, TOCOPHEROL, TRIBEHENIN, LITHOSPERMUM OFFICINALE ROOT EXTRACT, ENDOMYCES FERMENT FILTRATE, ACETYL GLUCOSAMINE, SODIUM ACETYLATED HYALURONATE, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, SODIUM HYALURONATE, PALMITOYL OLIGOPEPTIDE
Карина 28.03.2024

Уже давно пользуюсь этим бальзамом. Наношу его перед помадой. Он хорошо защищает губы от ветра, пересушивания, а помада хорошо держится потом. Кроме этого, губы выглядят более объемными. Бальзам хорошо держится и не скатывается на губах.

Карине 06.03.2023

У меня часто пересыхают и шелушатся губы. Нашла на сайте бальзам от Вамилес и решила попробовать. Приехала посылка через 2 дня и я сразу начала его использовать. Приятная текстура, а губы практически сразу стали упругие и увлажненные. Так что могу рекомендовать.

Лиля 30.12.2022

Хорошая помада и бальзам-основа для губ всегда в моей косметичке. Wamiles Face пользуюсь недавно, но успела привыкнуть к хорошему качеству. Бальзам подходит для разных ситуаций: днем можно использовать как питательное и защитное средство, а вечером - наношу под слой стильной помады. Кстати, расходуется он экономно, поэтому хватает надолго.

Лена 27.10.2022

Думаю, что каждой девушке необходим такой бальзам для губ. Губы становятся увлажненными и объемными. Косметика быстро приехала, порадовали также приятные консультанты. Еще хочу попробовать помаду от этой же фирмы, может будет скидка.

Олена 31.01.2021

Отличный бальзам для губ. Без запаха, не липкий, хорошо увлажняет, губки с ним выглядят очень ухоженными, качественный футляр, вообщем одно удовольствие!

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре
Рекомендовані товари

ПОДАРУНКОВА КАРТКА ОТОМЕ, 1000 грн. Картка надає право одноразово обрати товар на суму 1000 грн. в інтернет-магазині otome.com.ua. При обранні товарів на суму, меншую 1000 грн., залишок не поверта..

1000 грн.

ПОДАРУНКОВА КАРТКА ОТОМЕ, 500 грн. Картка надає право одноразово обрати товар на суму 500 грн. в інтернет-магазині otome.com.ua. При обранні товарів на суму, меншую 500 грн., залишок не повертаєть..

500 грн.

ПОДАРУНКОВИЙ МУЗИЧНИЙ ОНЛАЙН-СЕРТИФІКАТ Отоме Чудовий подарунок - сертифікат на японську косметику. При замовленні сертифіката вкажіть суму, яку необхідно зарахувати на рахунок. Після оплати, з вами..

1000 грн.