На час карантину: топ засобів для догляду

Незважаючи на те, що введений карантин, не варто закидати догляд за собою. Шкіра і волосся не прощають втрату уваги до них, тому на карантині потрібно за ними стежити ще ретельніше. Японська косметика - справжня знахідка для красивих, доглянутих і впевнених у собі жінок.

Ми зібрали ТОП-5 японських засобів по догляду за тілом, обличчям, і волоссям, які обов'язково допоможуть пережити важкі часи і не втратити красу і молодість.

ТОП-5 засобів японської косметики в карантин

На самому першому місці хочеться відзначити унікальну туш для вій. Зірка бренду Отоме, капсульна туш для вій моментально обволікає кожну вію в спеціальну капсулу та створює неймовірний обсяг, помітно подовжуючи їх. Для блиску, міцності і ефекту вій як з шовку в туш доданий карнаубський віск. Щоб очі зробити яскравими і виразними, туш слід наносити в кілька шарів. Унікальну туш можна змити звичайною теплою водою, без додаткових косметичних засобів. Унікальний ефект - капсули знімаються з вій як невеликі панчішки. Туш не тільки прикрашає вії, вона робить їх довше, міцніше, розкішніше. Вона не обсипається, не розмазується і не стирається протягом всього дня.

Маска для глибокого відновлення волосся

На другому місці ТОП-5 - лікувальна маска, яка допомагає миттєво відновити пошкоджене волосся до самих кінчиків. У складі маски присутні такі компоненти, як гідролізований шовк, екстракт сливи японської, морська сіль і вода для збагачення волосся мінералами, які прискорюють обмін і оновлення клітин. Всі компоненти, що входять до складу маски зволожують, живлять волосся, а також приводять у норму рівень ліпідів. При постійному використанні маски волосся отримують неймовірну енергію, стають сильнішими, здоровій, більш блискучими і пружними. Інформація для тих, у кого волосся жирне - маска не ускладнює пасма, не робить їх жирними.

Емульсія для рук

Не варто забувати і про ручки, тому третє місце ТОП-5 засобів по догляду на карантині займає емульсія для рук. Засіб являє собою легке масло, що має ледве чутний аромат сливи японської. Емульсія глибоко проникає в шкіру рук, зволожуючи нігті, кутикулу і сам епідерміс на довгий проміжок часу. Вона допомагає швидко і надовго позбутися від задирок. Після використання чарівної емульсії ви помічаєте дивовижний ефект - ручки ніби в чарівних ніжних рукавичках.

Маска-скраб для проблемної шкіри обличчя

Четверте місце ТОП-5 було віддано масці-скрабу для обличчя. У складі  маски, яку можна також використовувати як скраб, знаходяться дивовижний полімерні частинки, швидко видаляють ороговілий шар. Маска глибоко очищає пори шкіри, позбавляючи від багатьох проблем, пов'язаних з акне. У складі маски морська вода, взята з самих глибин, вона якісно насичує шкіру обличчя вологою надовго. При цьому вона нормалізує водно-жировий баланс шкіри. Також присутні компоненти: масло плодів шипшини, екстракти лікарських трав, і мед. Завдяки їм шкіра загоюється, оновлюється, кров краще циркулює, особа гладке. Маска запобігає появі прищів.

Маска для обличчя Anti-age

В Японії завжди надавали особливого значення омолоджуючий уходовой засобів. Досить поглянути на жінок цієї країни, щоб зрозуміти, наскільки якісні їхні кошти. Тканинна маска для обличчя, в складі якої присутні спеціальні пептиди, моментально омолоджує шкіру. Вона допомагає зберегти природну вологу шкіри обличчя, так як в ній міститься морська сіль і безліч мінералів. Крім цього, компоненти, що входять до складу маски допомагають зняти набряклість, освіжити колір обличчя і повернути молодість шкірі.

Замовити товар і насолодитися японськими засобами по догляду за шкірою, тілом, волоссям і руками ви можете прямо зараз на нашому сайті.

Рекомендовані товари

OTOME MASCARA VOLUME & LENGTH Туш для вій, 7 г

OTOME MASCARA VOLUME & LENGTH Туш для вій, 7 г

OTOME MASCARA VOLUME & LENGTH Туш для вій , 7 г           Капсульна туш для вій OTOME MASCARA VOLUME & LENGTH забезпечить вражаючу довжину ..

1317 грн.

OTOME Perfect Skin Care Deep Moist Hair Mask Маска для відновлення волосся, 190 г

OTOME Perfect Skin Care Deep Moist Hair Mask Маска для відновлення волосся, 190 г

OTOME Perfect Skin Care Deep Moist Hair Mask Маска для відновлення волосся Неправильний догляд, шкідливі звички, стреси, екологія – ці та багато інших факторів роблять волосся слабким, тьмяни..

1451 грн.

Otome Perfect Skin Care Silk For Hands Емульсія для рук Оксамитова рукавичка, 30 мл

Otome Perfect Skin Care Silk For Hands Емульсія для рук Оксамитова рукавичка, 30 мл

Otome Perfect Skin Care Silk For Hands Емульсія для рук Шовкова рукавичка, 30 мл     Нове слово в косметології – емульсія для рук. Унікальна формула Otome Perfect Skin Car..

890 грн.

OTOME Problem Care Mask & Scrub Anti Acne Маска-скраб для проблемної шкіри обличчя, 100 г

OTOME Problem Care Mask & Scrub Anti Acne Маска-скраб для проблемної шкіри обличчя, 100 г

OTOME Problem Care Mask & Scrub Anti Acne Маска-скраб для проблемної шкіри обличчя, 100 г Маска-скраб для шкіри обличчя дбайливо очищає та робить шкіру гладкою та ніжною. Глибоководна морська в..

1814 грн.

ОТОМЕ  Face Mask Ultra Lifting Набір омолоджуючих масок для обличчя, 6шт*31мл

ОТОМЕ Face Mask Ultra Lifting Набір омолоджуючих масок для обличчя, 6шт*31мл

Омолоджувальна маска для обличчя Anti-age. Ультраліфтинг Отоме / Face Mask Ultra Lifting Otome, 31мл Вік: від 30-35 років Призначення: антивікової догляд Тип шкіри: будь-який т..

3711 грн.

OTOME Face Mask Ultra Lifting Омолоджуюча маска для обличчя, 31 мл

OTOME Face Mask Ultra Lifting Омолоджуюча маска для обличчя, 31 мл

OTOME Face Mask Ultra Lifting Омолоджуюча маска для обличчя Маска для обличчя Anti-age дає ефект ліфтингу, зволоження шкіри, розгладжує зморшки. Вона забезпечить необхідний догляд за шкірою обличчя..

754 грн.