Топ-5 незамінних засобів для осіннього догляду

Перехід від однієї пори року до іншої відбивається на самопочутті, здоров'я і настрої людей. Різкий перехід від теплої літньої погоди до осінньої найчастіше впливає на представниць прекрасної статі. Часта відсутність сонячного світла, вітер і похолодання в першу чергу негативно впливає на шкіру і волосся, що змушує нервувати і переживати. Щоб позбутися від негативних емоцій і не втратити свою красу, ми рекомендуємо користуватися високоякісним косметикою. Японський бренд OTOME - це турбота про красу і здоров'я.

Догляд за шкірою і волоссям в осінній період має особливе значення. Використання японської косметики дозволить не тільки зберегти красу і здоров'я, а й допоможе підготуватися до зимових холодів. Після спекотного літа багато з нас стикаються з:

  • сухістю шкіри;
  • низькою еластичністю шкіри;
  • ламкістю і перетином волосся;
  • гіперчутливістю шкіри.

Від цих та багатьох інших проблем можна швидко і легко позбутися, використовуючи топ-5 засобів осені.

Омолоджуючий крем Serum Cream Ultra Lifting Otome

Крем для обличчя володіє ефектом ліфтингу. Він сприяє комплексному відновленню шкіри, а також насичення вологою, антиоксидантами, вітамінами і кислотами. Натуральний склад кошти гарантовано відновить шкіру обличчя і посприяє виробленні колагену. Крем має легку структуру, що допомагає наноліпосомной технології японської косметики глибоко проникати в шкіру.

Бальзам для губ Face the Lip Base

Бальзам-основа підходить для догляду за губами і для створення бази під помаду, яка проявить свої естетичні якості в повну силу і буде особливо довго триматися. Бальзам для губ додасть привабливий обсяг, зволожить і оздоровить шкіру. Унікальна формула засобу утворює на губах спеціальну плівку, яка утримує вологу і вирівнює поверхню.

Крем для масажу, що моделює тіло Perfect Skin Care Massage Cream Body Sculptor

Крем для тіла OTOME володіє підтягуючим властивістю, що підсилює ефективність масажу. Засіб підходить для використання в домашніх умовах для отримання підтягнутою шкіри тіла. Японський крем застосовують для масажу пацієнтів будь-статевої приналежності. Підходить всім типам шкіри, також чутливою і сухою.

Маска для волосся OTOME

Після впливу жаркого літнього сонця часто волосся залишаються пошкодженими і сухими. Унікальна формула маски для волосся забезпечує миттєве відновлення волосся на клітинному рівні. Засіб наповнює волосся життєвою енергією, зволожує і живить, відновлюючи пружність і привабливий зовнішній вигляд.
Нанесіть маску, потримайте під гарячим рушником на 20 хвилин і побачите ефект як від салонної процедури.

ВВ-крем Perfect Skin Care

Тональний крем для обличчя є прекрасним доглядом за шкірою під час макіяжу. Протягом усього дня засіб надійно захищає шкіру від негативного впливу сонячних променів. Крем забезпечує необхідне живлення і зволоження шкіри всіх типів і вікових груп. Ідеально матує шкіру з розширеними порами. Догляд за шкірою дозволяє позбутися від дрібних зморшок і приховати пігментні плями.

Зміна пір року не повинна лякати нікого. А якщо турбує стан шкіри або волосся, то варто купити японську косметику Otome і ваша осінь буде прекрасним!

Рекомендовані товари

OTOME Serum Cream Ultra Lifting Омолоджуючий крем для обличчя, 40г

OTOME Serum Cream Ultra Lifting Омолоджуючий крем для обличчя, 40г

OTOME Serum Cream Ultra Lifting Крем для обличчя, що омолоджує, 40 г Омолоджуючий крем для обличчя покращує стан шкіри, зробить її більш пружною, еластичною та молодою. Він забезпечить правильний а..

4903 грн.

Wamiles Face the Lip Base Бальзам-основа для губної помади, 2,3 г

Wamiles Face the Lip Base Бальзам-основа для губної помади, 2,3 г

Wamiles Face the Lip Бальзам -основа для губної помади Бальзам-основа для помади з ефектом об'єму і Anti-age допомагає підготувати губи до нанесення помади, зволожує їх, вирівнює поверхню і с..

2211 грн.

OTOME Perfect Skin Care Massage Cream Body Sculptor Масажний крем для моделювання тіла

OTOME Perfect Skin Care Massage Cream Body Sculptor Масажний крем для моделювання тіла

OTOME Perfect Skin Care Massage Cream Body Sculptor Масажний крем для моделювання тіла Масажний крем для моделювання тіла - це косметичний засіб, який призначений для покращення контурів тіла та зм..

1605 грн.

OTOME Perfect Skin Care Deep Moist Hair Mask Маска для відновлення волосся, 190 г

OTOME Perfect Skin Care Deep Moist Hair Mask Маска для відновлення волосся, 190 г

OTOME Perfect Skin Care Deep Moist Hair Mask Маска для відновлення волосся Неправильний догляд, шкідливі звички, стреси, екологія – ці та багато інших факторів роблять волосся слабким, тьмяни..

1451 грн.

OTOME Perfect Skin Care ВВ-Крем, 35 g

OTOME Perfect Skin Care ВВ-Крем, 35 g

ВВ-Крем / OTOME Perfect Skin Care BB, 35 g Вік: 14+ Призначення: якісний макіяж і дбайливий догляд Тип шкіри: нормальна, комбінована, жирна, проблемна. Опис: ВВ-крем OTOME є ідеальною о..

1449 грн.