Краща косметика для шкіри обличчя від акне

Після того, як ви вимили особа пінкою, використовуйте аплікатор, щоб занурити його в ваш улюблений крем для обличчя Отоме або будь-який інший крем для обличчя. Намажте особу кремом. Втирайте його м'яко, щоб шкіра поглинала цілющі мінерали з нього.

Крем від акне - ОТОМЕЦі мінерали живлять пори, утримують природну вологу і покращують колір обличчя. Ви можете використовувати крем 2-3 рази на день. Найкраще використовувати його після того, як ви вмили своє обличчя вранці і прямо перед сном. Ви також можете застосовувати його в полудень.

Ви можете використовувати крем від акне Отоме під макіяж або на нього. Він буде працювати в будь-якому випадку. Проте, найкраще крем буде діяти на чистому обличчі.

Ви помітите, що коли ви завдасте крем, він буде поколювати в областях без прищиків і може проявитися в зонах, де є прищі. Це пройде, але в такому випадку він повинен зменшити свербіж.

Крем від акне Отоме має алантоїн, який допоможе очистити ваше обличчя від прищів. Масла, вітаміни А і Е і мінерали, що знаходяться в кремі, допоможуть наситити, відновити і омолодити шкіру обличчя. Мінерали також допоможуть нейтралізувати токсичні кислоти, які забруднили і запалена ваші пори.

Під час чистки з ваших пір можуть виходити більше кислотних відходів. Ось чому крем Отоме допоможе вам зменшити запалення і поширення прищів.

Масло чайного дерева

Якщо у вас немає крему Отоме, але є ваш власний крем і ви хочете зробити його ще більш ефективним, ви можете додати в нього 5-10 крапель чистого масла чайного дерева. Можете поекспериментувати з дозою і додати більше крапель, щоб забезпечити більше олії чайного дерева для вашого обличчя. Але не використовуйте більше 15 крапель.

Було виявлено, що масло чайного дерева ефективно при різних шкірних захворюваннях. Воно діє як антисептик, протигрибковий і антибактеріальний препарат. Це масло допомагає принести кисень в шкірну клітку, який вбиває бактерії і грибок і допомагає відновити пошкоджену вуграми шкіру.

Якщо ж ви вирішили купити крем від акне Отоме, то можете не замислюватися про його поліпшення за допомогою олії чайного дерева, тому що всі компоненти і інгредієнти в даному кремі збалансовані і доповнюють один одного. Тому зайві компоненти можуть тільки нашкодити.

Масло огірка

Є ще одна річ, яку ви можете додати в ваш улюблений крем для обличчя проти акне, і яка буде сприяти його очищувальну силу, - це масло огірка. Масло з огірка містить EPA і DHA, що допомагає контролювати надмірне дію гормонів, які викликають надлишок шкірного сала.

Варто зазначити, якщо ви таки вирішили купити крем для обличчя від акне фірми Отоме, то ми не рекомендуємо додавати в нього масло огірка або будь-які інші засоби. Це може привести до того, що крем втратить свої лікувальні і відновлюють властивості.

Чим би ви не користувалися при догляді за особою, робіть це тільки після консультації з фахівцями в галузі косметології. У нашому інтернет магазині японської косметики Отоме ви легко можете отримати безкоштовну консультацію професіоналів своєї справи. Телефонуйте прямо зараз і наші фахівці дадуть відповідь на всі ваші запитання.

Більше інформації по цій темі:

Акція! Роби репост - отримуй Знижку 10%

Акція! Роби репост - отримуй Знижку 10%

Термін дії акції - на постійній основі Зробіть репост/перепост будь-якої нашої публікації на своїй сторінці в соціальній мережі, і отримайте гарантовану Знижку 10% на покупку*! Репост можна зробити 2-ма способами: Зайти на нашу сторінку в Facebook і натиснути кнопку "Поділитися&..

5 кращих засобів для проблемної та жирної шкіри, про які знають тільки японці!

5 кращих засобів для проблемної та жирної шкіри, про які знають тільки японці!

Шкіра - показник здоров'я і краси. І щоб завжди мати бездоганний вигляд, необхідно правильно підібрати засоби по догляду для свого типу шкіри. Володарі проблемної і жирної шкіри знають, як складно підібрати доглядову косметику, яка дійсно допомагає і не посилює проблеми. Часті..

Всі види японської косметики

Всі види японської косметики

Красивий і доглянутий вигляд сьогодні є візитною карткою не тільки для прекрасної половини людства, але і для сильної чоловічої статі. А з постійним зростанням пропозицій на ринку досить складно зробити вибір на користь тих чи інших косметичних засобів, адже завжди хочеться вибрати максимал..

Рекомендовані товари

ОТОМЕ Problem Care Cream Anti Acne Крем для проблемної шкіри обличчя, 30 г

ОТОМЕ Problem Care Cream Anti Acne Крем для проблемної шкіри обличчя, 30 г

ОТОМЕ Problem Care Cream Anti Acne Крем для проблемної шкіри обличчя, 30 г Японський крем для проблемної шкіри обличчя компанії Отоме стане справжнім рятувальним колом для вашої дерми. Він має збал..

2891 грн.

OTOME Problem Care Mask & Scrub Anti Acne Маска-скраб для проблемної шкіри обличчя, 100 г

OTOME Problem Care Mask & Scrub Anti Acne Маска-скраб для проблемної шкіри обличчя, 100 г

OTOME Problem Care Mask & Scrub Anti Acne Маска-скраб для проблемної шкіри обличчя, 100 г Маска-скраб для шкіри обличчя дбайливо очищає та робить шкіру гладкою та ніжною. Глибоководна морська в..

1814 грн.

ОТОМЕ Problem Care Cleansing Foam Anti Acne Очищаюча пінка для проблемної шкіри обличчя, 130 г

ОТОМЕ Problem Care Cleansing Foam Anti Acne Очищаюча пінка для проблемної шкіри обличчя, 130 г

ОТОМЕ Problem Care Cleansing Foam Anti Acne Очищаюча пінка для проблемної шкіри обличчя 130 г Боротьба з недосконалостями епідермісу має починатися з правильного очищення . Очищаюча пінка для пробл..

2896 грн.

OTOME TROUBLE CARE Серія для проблемної шкіри

OTOME TROUBLE CARE Серія для проблемної шкіри

Серія для проблемної шкіри TROUBLE CARE "OTOME"  При липкості, шорсткості шкіри, проблемах з порами і вуграх через жирність шкіри Неправильний догляд за комбінованою / жирною..

7601 грн.

Коментарі

Написати коментар [відмінити відповідь]

Увага: HTML розмітка не підтримується!!
    Погано           Добре