Календар перегорни - подарунки в вересні лови!

Ви не чекали? А ми йдемо до вас! Вереснева пора - це час чудес, згодні? Тому сміливо рушаймо у місяць неймовірних сюрпризів! Отже, щоп'ятниці вересня на наших сторінках у соціальних мережах OTOME и Wamiles буде оголошена знижка на певний товар, який ви зможете придбати за спеціальною вартістю протягом тижня!

Wamiles - це не просто косметика, це професійний люксовий догляд за шкірою обличчя і тіла. Наша космецевтика працює зсередини, це «розумні» косметичні засоби, які, проникаючи в глиб шкіри, визначають негаразди і оздоровлюють її крок за кроком. Коли ви почнете користуватися космецевтикою Wamiles, вже протягом тижня побачите результат - ваша шкіра задихає, буде сяяти, випромінювати здоров'я. А тривале використання космецевтики забезпечить збереження молодості, усуне недоліки шкіри і сліди старіння.

Окрема тема японської компанії Wamiles і OTOME - це декоративка. Уся косметика є професійною - тримається протягом дня, не розтікається, не западає в пори шкіри, не спричиняє алергії. Користуючись нашою декоративною косметикою, Ви не тільки підкреслите красу, а й оздоровите свою шкіру. Усі декоративні засоби доглядають за шкірою, в їхньому складі - поживні мінеральні компоненти, вітаміни, антиоксиданти, цераміди. Основа всієї космецевтичної і декоративної продукції - запатентований інгредієнт Wamiles - конденсована морська вода.

Продукція Wamiles дуже економна у використанні, не тестується на тваринах (дослідження проводяться на штучно вирощеній шкірі), ергономічна. Усі розробки мають доказову клінічну базу - створюються і тестуються японськими вченими в Науково-дослідному інституті Wamiles.

Саме у вересні ми даємо Вам можливість спробувати наші засоби за спеціальною ціною.

Підписуйтеся на наші соціальні сторінки, щоб скористатися можливістю придбати наші засоби за приємною ціною.

Wamiles https://instagram.com/wamiles.ukraine

Otome https://instagram.com/otome.com.ua