Три секрети хорошого шампуню

При виборі засобів по догляду за волоссям, кожна сучасна дівчина, що поважає свою красу, вважає за краще забезпечувати локонам щоденний догляд. Косметичні препарати промислового походження, безперечно, несуть користь. Однак не варто недбало ставитися до народними рецептами з виключно натуральними компонентами, які пройшли не одну перевірку в уходовой справі.

Як вибрати шампунь

Ключова дилема: як же правильно підібрати досконалий шампунь?

Перше, що спадає на думку - це купити найдорожчий шампунь. Тим самим, нібито, забезпечивши гідний догляд волоссю. Є прихильники занадто доступних засобів, що говорить про відсутність якісної турботи про волосся. Деякі роблять шампунь особисто.

Для впевненого вибору кращого продукту при оптимальному співвідношенні ціни і якості слід ознайомитися з асортиментом косметичних засобів, більш повно вивчивши їх можливості. Так яким повинен бути шампунь на «відмінно»? Він дає рясну піну, видаляє надлишок себума, при відсутності негативних побічних ефектів. Основний критерій вірного вибору - волосся володіють ніжним ароматом і легко розчісується.

Які секрети вибору шампуню?

Існує кілька секретів, які потрібно враховувати при виборі засобу для очищення волосся.


Отже, секрет №1: косметика повинна відповідати типу волосся. Це ключовий фактор. Адже застосування косметики, яка підтримує нормальний баланс сальності волосся, дуже корисно. Активність sebaceous glands, тобто сальних залоз шкіри, змінюється з віком. Саме тому рекомендовано перевіряти свій тип волосся щорічно, щоб, вчасно замінити косметику для улюблених локонів.

Найбільш популярними і затребуваними зазвичай є зволожуючі і добре очищають засоби-шампуні, такі як шампунь OTOME Perfect Skin Care. Завдяки включенню до складу пом'якшувальних церамидов, фітостеролів соєвих бобів та інших компонентів, волосся стає гладкими на дотик і максимально наситив, перешкоджаючи їх сухості і сплутування. Цей шампунь підходить будь-якого типу волосся.

Секрет № 2: купуйте продукцію в місцях, які пройшли перевірку особисто вами або вашими знайомими. При покупці постійно перевіряйте: 1. зовнішній вигляд упаковки; 2. справжність; 3. термін зберігання продукту.

Якщо вам потрапив товар відомого бренду по більш, ніж доступною ціною, задумайтеся, чи не підробка це, адже в сучасному ринку косметики справжність продуктів дорівнює 50%. Звідси порада - купуйте косметику в магазинах-салонах, в яких за місцем перевірте оригінал сертифіката якості. Справжні косметичні шедеври уразливі до умов зберігання (режим температур, освітлення), схильні до швидкого псування. Ось чому важливо перевірити зовнішній вигляд шампуня на відсутність розшарувань і осаду у флаконі.

Що стосується складу, то виробники ексклюзивної косметики дорожать своєю репутацією, вони завжди вказують на етикетці повний перелік використовуваних інгредієнтів. В іншому випадку, за відсутності перекладу або зовсім всього списку, то зростають шанси, що перед вами фальшива косметика.

Якість японських коштів для волосся OTOME пройшли всі рівні перевірки в науково-дослідних центрах Японії. Всі кошти для волосся підтверджені сертифікатами якості і пройшли обов'язкову сертифікацію в Україні. Звичайно ж це стосується всього спектра засобів, пропоновані Маркою, як для чоловіків, так і для жінок.

Секрет №3: чутливість власної шкіри і специфіка відповідної реакції організму повинні завжди превалювати при виборі косметики перед покупкою і застосуванням.

Не дивно, що сьогодні маса людей алергіки, адже ми живемо в століття пластику, екзотичних фруктів і побутової хімії. В цей спектр алергенів свою лепту також вносить і різного роду засоби по догляду за волоссям.

Щоб уникнути ситуації, коли після застосування нового шампуню моментально відчувається прилив крові до голови, при цьому щипає дерму, як голови, так і шиї, ніби покусав рій ос. Це реакція вашого організму на негативні для нього речовини. Врахуйте це, запам'ятайте і терміново замініть шампунь. Можна дати відпочинок волоссю, деякий час, вимиваючи їх лише відварами лікувальних трав.

Якщо вважаєте, що вам необхідна стороння допомога, то професійну консультацію вам зможе дати лікар-дерматолог. Він то і визначить продукт-алерген, виявить так званого «троянського коня» і призначить лікування.

Власницям ніжної шкіри слід вибирати засоби гіпоалергенної серії косметики, щоб гарантувати розкішний вигляд своєї зачіски.

Ви без побоювання можете придбати засоби для шкіри голови, які пропонує бренд OTOME. Особлива увага можете звернути на засоби для стимулювання росту волосся, вони абсолютно гіпоалергенні, зберігають вологість шкіри голови, стимулюють волосяні цибулини, збагачують шкіру активним комплексом амінокислот.

 

OTOME Cosmetics

 

Рекомендовані товари

OTOME Perfect Skin Care Deep Moist Hair Mask Маска для відновлення волосся, 190 г

OTOME Perfect Skin Care Deep Moist Hair Mask Маска для відновлення волосся, 190 г

OTOME Perfect Skin Care Deep Moist Hair Mask Маска для відновлення волосся Неправильний догляд, шкідливі звички, стреси, екологія – ці та багато інших факторів роблять волосся слабким, тьмяни..

1451 грн.

OTOME Perfect Skin Care Active Hair Tonic Тонік проти випадіння волосся для жінок,  200 мл

OTOME Perfect Skin Care Active Hair Tonic Тонік проти випадіння волосся для жінок, 200 мл

OTOME Perfect Skin Care Active Hair Tonic Тонік проти випадіння Волосся для жінок, 200 мл Активний тонік проти випадання волосся містить інгредієнти, які зміцнюють волосяні фолікули, стимулюють кро..

1923 грн.

OTOME Care Moist Hair Conditioner Зволожуючий кондиціонер, 400 мл

OTOME Care Moist Hair Conditioner Зволожуючий кондиціонер, 400 мл

Зволожувальний кондиціонер / Care Moist Hair Conditioner, 400 мл Опис: Лікувальний кондиціонер для блискучого, об'ємного і гладкого волосся. Формула збагачена ферментованим екстрактом японсь..

1461 грн.

OTOME Care Moist-Clean Hair Shampoo Зволожуючий шампунь OTOME, 500 мл

OTOME Care Moist-Clean Hair Shampoo Зволожуючий шампунь OTOME, 500 мл

OTOME Care Shampoo Зволожуючий шампунь , 500 мл Зволожуючий шампунь ОТОМ прекрасно очищає не тільки волосся, але і шкіру голови. Він отримає інгредієнти, що доглядають за шкірою, а також комплекс з..

1461 грн.

SHINSHI Men Hair Care Active Shampoo Тонізуючий шампунь-кондиціонер для чоловіків, 500 мл

SHINSHI Men Hair Care Active Shampoo Тонізуючий шампунь-кондиціонер для чоловіків, 500 мл

Тонізуючий шампунь-кондиціонер для чоловіків SHINSHI / Men's Hair Care Active Shampoo SHINSHI, 500 мл Шампунь для чоловіків з високоефективними компонентами Магазин чоловічої косметики ..

1713 грн.

OTOME WOMAN PERFECT SET Набір для догляду за волоссям

OTOME WOMAN PERFECT SET Набір для догляду за волоссям

Натуральний ефективний догляд за волоссям в наборі WOMAN PERFECT SET Це лінія унікальних засобів для королівського догляду на основі натуральних і безпечних компонентів, які відновлюють природну кр..

4373 грн.

Коментарі

Написати коментар [відмінити відповідь]

Увага: HTML розмітка не підтримується!!
    Погано           Добре