Акція до Дня Святого Валентина!

Термін дії акції - до 14 лютого 2018 р.

 

АКЦІЯ ДО ДНЯ ЗАКОХАНИХ!

Зовсім скоро найромантичніше свято року - День Святого Валентина. Згідно з традиціями прийнято дарувати приємні і пам'ятні подарунки своїм коханим. Адже який же це свято без знаків уваги?

Спеціально до Дня Закоханих ми підготували список найпопулярніших товарів японських брендів ОТОМЕ і SHINSHI найпопулярніших товарів для жіночої та чоловічої аудиторії. Ви можете не тільки ознайомитися з перевагами протилежної статі, але і відразу ж оформити замовлення на вподобану позицію каталогу.

Не гайте часу!

Крім того, інтернет магазин японської мінеральної косметики ОТОМЕ пропонує своїм клієнтам спеціальні пропозиції, акції, інформаційні статті та знижки - до 40% на популярні товари. Більш детально про умови можна дізнатися безпосередньо на офіційному сайті.

Якщо у вас виникли питання - звертайтеся на гарячу лінію за телефоном 0 98 888 1289. Центр краси по-японськи Отоме, а також наш show-room знаходиться в г. Киев, ул. Новокостянтинівська 1 "В", офіс 7.

Обирайте подарунки для коханих разом з OTOME.com.ua!

Список найпопулярніших товарів, на які ми зробили знижки доступний. Поспішайте обрати незабутній подарунок для своєї половинки:

*при наявності акційного товару
**знижки і бонуси по іншим акціям не враховуються

 

OTOME Cosmetics

Рекомендовані товари

OTOME Perfect Skin Care Active Hair Tonic Тонік проти випадіння волосся для жінок,  200 мл

OTOME Perfect Skin Care Active Hair Tonic Тонік проти випадіння волосся для жінок, 200 мл

OTOME Perfect Skin Care Active Hair Tonic Тонік проти випадіння Волосся для жінок, 200 мл Активний тонік проти випадання волосся містить інгредієнти, які зміцнюють волосяні фолікули, стимулюють кро..

1923 грн.

SHINSHI Men Hair Care Active Hair Tonic Тонік проти випадіння волосся для чоловіків, 200 мл

SHINSHI Men Hair Care Active Hair Tonic Тонік проти випадіння волосся для чоловіків, 200 мл

SHINSHI Men Hair Care Active Hair Tonic Тонік проти випадання волосся для Чоловіків, 200 мл Японський тонік проти випадання волосся для чоловіків містить активні компоненти, які працюють у комплекс..

2455 грн.

OTOME AQUA BASIC CARE Зволожуюча серія для сухої шкіри

OTOME AQUA BASIC CARE Зволожуюча серія для сухої шкіри

Зволожуюча серія для сухої шкіри AQUA BASIC CARE “OTOME” Для людей, які страждають від сухої шкіри і від викликаних сухістю дрібних зморшок. Старіння шкіри починається з сухості. Кол..

7921 грн.

Wamiles Face Auto Liquid Eyeliner Підводка для очей Wamiles, 3 мл

Wamiles Face Auto Liquid Eyeliner Підводка для очей Wamiles, 3 мл

Автоматична рідка підводка для очей Face Auto Eyeliner Wamiles, 3 мл Вік: 14+ Відтінки: 901 - Чорний: чітка подовжена лінія увиразнить очі будь-якого кольору.         &nbs..

2877 грн.

Wamiles Face Eyebrow Pencil Олівець для брів, 4 г

Wamiles Face Eyebrow Pencil Олівець для брів, 4 г

Олівець для брів Face Eyebrow Pencil Дозволяє створювати ідеальні, з розтушовуванням, пропорції брів олівець для брів зі змінним картриджем дозволить легко створити бажану форму пожвавить п..

1800 грн.

0 грн.

Коментарі

Написати коментар [відмінити відповідь]

Увага: HTML розмітка не підтримується!!
    Погано           Добре