-30% на всі засоби лінії для проблемної шкіри

З 16 до 25 серпня в нашому інтернет-магазині японської люксової косметики OTOME & Wamiles діє знижка -30% на всі засоби лінії для проблемної шкіри PROBLEM CARE.

Недитяча проблема

Згідно зі статистикою, в Україні 85% молодих людей у ​​віці від 12 до 25 років страждають захворюваннями шкіри і ще 11% - це люди старше 25 років. В останні десятиліття вугрова хвороба має тенденцію до «старіння» і проявляється в будь-якому віці. Сучасні дослідження показують, що середній вік хворих акне збільшився з 26,5 до 40,5 року.

Науково доведено, що подразниками вугрової хвороби є: стрес (75%), вагітність (35%), передменструальний синдром (70%), пошкодження шкіри (53%), лікарські та протизаплідні засоби (29%), косметичні засоби (21%), патології шлунково-кишкового тракту (3%) та інші (3%). Також на стан шкіри впливає генетика, порушення сну, зниження місцевого імунітету, неправильне харчування.

Причин насправді багато і лікування цієї проблеми однозначно має бути комплексне - зокрема, відвідування психолога чи психотерапевта. Потрібно пам'ятати, що акне - це психосоматичний дерматоз, який призводить до серйозних психоемоційних порушень, пов'язаних з дефектом зовнішності.

У дослідженні, опублікованому в медичному журналі Psychosodermatology, виявлено, що у 40% пацієнтів внаслідок шкірного захворювання знижується соціальний статус, такі дефекти негативно впливають на професійну діяльність пацієнтів.

На думку деяких фахівців, причину появи прищів можна визначити по зоні їхнього розташування на обличчі:

  • перенісся - порушення в роботі печінки, її нездатність впоратися з токсинами;
  • лоб - негаразди в роботі шлунково-кишкового тракту, зловживання жирною і гострою їжею;
  • щоки - причина - в легенях. Можливо, це результат куріння;
  • підборіддя - висипи в цій ділянці сигналізують про гормональні збої або захворювання репродуктивної системи у жінок.

Японський підхід у вирішенні проблеми акне 

Чи може допомогти в лікуванні шкіри сучасна косметологія? Може. Але як частина ланки. Ще раз повторимо лікуватися потрібно комплексно. Для проблемної шкіри обличчя дуже важливо створити і підтримати імунітет шкіри, щоб усунути ймовірність повторних висипань.

Японці до проблеми акне ставляться серйозно. У цій країні чимало людей з проблемною шкірою обличчя, але найчастіше - це підлітки. Цікаво, що акне у японців і китайців рідше розвивається і протікає в легшій формі, а в осіб європеоїдної раси, навпаки, - висока частотність виявлення й більш важкий перебіг захворювання.

Багаторічні розробки японських учених компанії ОТОМЕ створили професійну лінійку для жирної і проблемної шкіри обличчя. Це дбайливий мінеральний догляд, який коригує недосконалості жирної шкіри, схильної до акне. Ексклюзивні інгредієнти, що входять до складу трьох продуктів серії, надають комплексний лікувальний вплив, очищають і оздоровлюють шкіру, зменшують видимість пор. Лінійка для жирної проблемної шкіри насичує шкіру енергією, вологою, вітамінами.

Продукція шкірного сала при легкій формі акне збільшена в 1,3 раза, при середній - в 1,7 рази, при тяжкій - в 1,9 рази. Крім того, доведено, що у хворих акне сальних залоз більше, ніж у здорових людей.

Лінійка PROBLEM CARE повністю регулює жирність шкіри. В її основі глибоководна морська вода, яка оновлює епідерміс, живить мінералами і стимулює вироблення гіалуронової кислоти, вирівнюючи рельєф шкіри. Морська глина Тонакура, екстракт японської сливи і деревне вугілля абсорбують надлишки шкірного сала, дають тривалий антибактеріальний ефект. Пори м'яко і глибоко очищаються, уповільнюються окислювальні процеси в шкірі. Багата церамідами, які насичують шкіру вологою, створюють бар'єр від зневоднення. Амінокислоти, екстракт кореня жовтого тирличу, стерол соєвих бобів, вітаміни і антиоксиданти вирівнюють рельєф шкіри, стимулюють ріст нових клітин, омолоджують, знижують активність сальних залоз.

Три кроки до здорової і красивої шкіри обличчя:

  1. Очищувальна пінка Cleansing Foam Anti Acne дбайливо очищає шкіру.
  2. Крем для проблемної шкіри обличчя Cream Anti Acne. Гелеподібний крем - є джерелом цілющих компонентів для Вашої шкіри.
  3. Маска-скраб для проблемної шкіри обличчя Mask & Scrub Anti Acne. У складі - полімерні частинки, які розгладжують шкіру, не травмуючи її. Має яскраво виражену антибактеріальну і протизапальну дію.

З 16 по 25 серпня купуйте люксовий догляд для проблемної шкіри обличчя зі знижкою -30% від японської косметики OTOME & Wamiles. Повір у свою шкіру! І вона повірить у тебе!

Рекомендовані товари

ОТОМЕ Problem Care Cleansing Foam Anti Acne Очищаюча пінка для проблемної шкіри обличчя, 130 г

ОТОМЕ Problem Care Cleansing Foam Anti Acne Очищаюча пінка для проблемної шкіри обличчя, 130 г

ОТОМЕ Problem Care Cleansing Foam Anti Acne Очищаюча пінка для проблемної шкіри обличчя 130 г Боротьба з недосконалостями епідермісу має починатися з правильного очищення . Очищаюча пінка для пробл..

2896 грн.

OTOME Problem Care Mask & Scrub Anti Acne Маска-скраб для проблемної шкіри обличчя, 100 г

OTOME Problem Care Mask & Scrub Anti Acne Маска-скраб для проблемної шкіри обличчя, 100 г

OTOME Problem Care Mask & Scrub Anti Acne Маска-скраб для проблемної шкіри обличчя, 100 г Маска-скраб для шкіри обличчя дбайливо очищає та робить шкіру гладкою та ніжною. Глибоководна морська в..

1814 грн.

ОТОМЕ Problem Care Cream Anti Acne Крем для проблемної шкіри обличчя, 30 г

ОТОМЕ Problem Care Cream Anti Acne Крем для проблемної шкіри обличчя, 30 г

ОТОМЕ Problem Care Cream Anti Acne Крем для проблемної шкіри обличчя, 30 г Японський крем для проблемної шкіри обличчя компанії Отоме стане справжнім рятувальним колом для вашої дерми. Він має збал..

2891 грн.

OTOME TROUBLE CARE Серія для проблемної шкіри

OTOME TROUBLE CARE Серія для проблемної шкіри

Серія для проблемної шкіри TROUBLE CARE "OTOME"  При липкості, шорсткості шкіри, проблемах з порами і вуграх через жирність шкіри Неправильний догляд за комбінованою / жирною..

7601 грн.