Як підготуватися до холодів: поради косметологів

Восени наша шкіра тіла потребує посиленої підтримки та турботи. У листопаді при щоденних температурних коливаннях 25-30 градусів (будинок-вулиця) відбувається колосальне навантаження на судини. Температурні перепади проявляються на тілі у вигляді сухості, лущення та зниження тонусу. Щоб підготувати шкіру до холодної температури, важливо зміцнювати весь організм. У нашій статті ми пропонуємо перевірені методи, які допоможуть правильно доглядати за шкірою в осінній період.

Ми — те, що їмо

Перший етап, з якого потрібно розпочати, — Ваш раціон. Пийте більше води та їжте корисні фрукти та овочі. Серед них: гранат (підвищує пружність шкіри), журавлина (потужний антиоксидант, посилює регенерацію), яблука (містять протизапальні компоненти), морква (вирівнює тон шкіри), капуста (забезпечує імуностимулюючу та детокс-дію, містить кальцій, калій, магній, вітаміни А , Е). Зараз настав час додати в раціон гарбуз - це перший овоч в осінньому меню. Гарбуз містить вітамін Т та Е. Ці вітаміни мають великий вплив на вигляд шкіри обличчя і тіла, вони роблять її еластичною, пружною, сприяють регегерації.

Чайна терапія

Замість кави, традиційних чайних напоїв додайте до свого раціону корисні осінні чаї на основі імбиру, журавлини, шипшини, обліпихи, калини.

Імбир містить велику кількість вітаміну С, а також вітаміни А, В, амінокислоти, залізо, калій, фосфор, цинк. Він позитивно впливає на серцево-судинну систему, очищає печінку, стимулює діяльність мозку і навіть сприяє схудненню.

Журавлинний чай особливо багатий на антиоксиданти, а журавлина – одна з найбільш низькокалорійних ягід, всього 26 калорій на 100 грамів. У журавлинного чаю високі протимікробні властивості, він сприяє захисту кровоносних судин від бляшок холестерину. Напої з журавлини посилюють ефект антибіотиків, особливо цей чай корисний для жіночого здоров'я.

Обліпиха має потужну противірусну дію, зміцнює імунітет, має сильний протизапальний ефект. Ця ягода багата на вітаміни А і Е, завдяки яким вона не тільки зміцнює тканини організму, але й поліпшує обмін речовин. Також обліпиха оздоровлює травну систему завдяки дії яблучної, лимонної, винної та інших кислот.

Калина - чудове джерело антиоксидантів. Ягоди калини використовуються для лікування кашлю, застуди, ревматичного болю, виразок, проблем зі шлунком та нирками. Чай з калини підтримує імунітет, знижує тиск, корисний для жіночого здоров'я, калина має сильний омолоджувальний ефект і вважається природним антибіотиком.

Головна умова у приготуванні ягідних напоїв – заливати їх водою, яка має температуру не більше 75-80 градусів Цельсія.

Прогулянки та спорт

Заняття спортом – одна з головних складових розкішного тіла та бадьорого самопочуття. Активне життя, правильне харчування, вітаміни - це все в комплексі зміцнить тіло і душу, допоможе ліпше долати осінні застуди, слабкість і втому. Найкращим способом зміцнити здоров'я і насолодитися природою є пробіжка! Біжиш, а під ногами шелестить духмяне опале листя! Краса, яка заряджає на весь день!

Цілюща ванна

Ми вже багато разів говорили про користь содово-соляних ванн. Розведіть 200 г соди і 70 г солі на 1 л гарячої води і вилийте у ванну. Посидьте, доки не відчуєте, що вода значно охолола. Така ванна заспокоює нервову систему та пом'якшує шкіру. Вона дозволяє швидше позбутися внутрішнього (вісцерального) жиру, нормалізує обмін речовин. Содова ванна чудово очищає пори, покращує якість шкіри, зміцнює та відбілює нігті. Завдяки олужненню, оздоровлює весь організм, а також дає сильний антицелюлітний ефект. У воду також можна додати кілька крапель ефірних олій: мандарину, апельсину та інших цитрусових (бадьорять, тонізують, насичують шкіру енергією і просто поліпшують настрій), лаванди (знімає напругу, розслаблює), троянди (зволожує та підвищує еластичність шкіри), хвойних, евкаліпту, календули (зменшують запалення на шкірі, мають противірусну дію), лимону (знімає головний біль), м'яти, ялівця (заспокоюють, поліпшують сон), герані, троянди, мускату (підвищують чуттєвість, розслаблюють м'язи).

Прощавай, целюліт!

Готувати шкіру до літа потрібно з осені. Якщо Ви виконуватимете наші рекомендації, побачите, як покращується здоров'я, самопочуття та якість шкіри. Для ліпшого ефекту рекомендуємо використовувати зовнішні засоби. Після застосування ванни або душу нанесіть на тіло масажними рухами антицелюлітний крем. Він сприяє нормалізації мікроциркуляції крові, допомагає розщепити жирові клітини, посилює дренаж і розгін лімфи. У складі масажного крему наявні три потужні антицелюлітні компоненти: листя падубу парагвайського, экстракт кавових бобів та імбир. Листя падубу парагвайського містить до двох відсотків кофеїну, дубильних речовин, теофіліну, ефірних олій, вітамінів А, В та С та інших речовин. Він розщеплює жирові клітини, має потужну тонізуючу і антиоксидантну дію.

Екстракт кави часто є основою лікувально-профілактичних препаратів у боротьбі з целюлітом. Кофеїн, що міститься в кавових бобах, має дренажну властивість, покращує кровопостачання клітин, живить і оновлює їх. Він дає м'який «енергетичний поштовх» природним процесам саморегуляції шкіри, ефективно бореться з ознаками втоми та надає шкірі свіжості та сяйва. У складі масажного крему кофеїн посилює ліполіз, надаючи коригувальну дію на жирові тканини, сприяє зменшенню видимих ​​проявів целюліту. Японці дотепер є лідерами з використання кави в косметичних препаратах. Незважаючи на те, що сам кавовий напій не має великої популярності, вони активно впроваджують косметичні процедури на його основі.

Імбир покращує ліпідний обмін, розгладжує горбки целюліту, робить шкіру гладкою, вирівнює її колір. Застосування антицелюлітного крему поліпшує шкіру, підтягує контури тіла, зменшує об'єми і прибирає целюліт з проблемних ділянок. Його можна використовувати як для масажу, так і самостійно як основний або додатковий догляд за шкірою тіла.

Будьте здорові незалежно від пори року, завжди доглядайте за своїм тілом і душею! З любов'ю про вас Otome.

Рекомендовані товари

OTOME Perfect Skin Care Massage Cream Body Sculptor Масажний крем для моделювання тіла

OTOME Perfect Skin Care Massage Cream Body Sculptor Масажний крем для моделювання тіла

OTOME Perfect Skin Care Massage Cream Body Sculptor Масажний крем для моделювання тіла Масажний крем для моделювання тіла - це косметичний засіб, який призначений для покращення контурів тіла та зм..

1605 грн.