Модний макіяж 2022: основні тенденції

Тенденції макіяжу 2022 можуть здатися дещо футуристичними. Напевно, ми всі так втомилися від засилля пандемії, що хочеться нарешті повернутися у звичне життя, додати вражень і яскравих барв! Справжній make-up потроху відроджується. З'явиться яскраво виражена фактура, сміливі відтінки, навіть згадаються тенденції минулого століття! Fashion-світ втомився від домашнього життя та готовий до повсякденних активностей! І наш прогноз тенденцій на 2022 рік є цьому яскравим доказом.

2022 рік - рік Чорного Водяного Тигра. Тандеми синього та коричневого, зеленого та теракотового, блакитного та кавового – чудовий варіант для зустрічі Нового року. Також можна використовувати бежевий та пісочний відтінки. Тигр не буде проти, якщо у вашому новорічному образі буде перламутр, блискітки і кристали.

Тренди мейку 2022 року

Обличчя

Ніжний, витончений, легкий «макіяж без макіяжу» залишається в тренді і на 2022 рік. Невагомі текстури, тональні засоби, які не обтяжують шкіру — мають бути у косметичці кожної дівчини! У 2022 році в моді сяюча шкіра! Але дещо інша, ніж у 2021 році! Це сяйво не від хайлайтера, а завдяки гарному догляду та легкій тональній основі.

У тренді — mochi skin, назва якого походить від японських солодощів моті. У цього десерту напівпрозора матова текстура, він є одночасно м'яким та пружним. У ньому всі параметри здорової шкіри! Хороший тургор, наповненість, ефект природного об‘єму, пружність, баланс між сяйвом та матовим фінішем. Якщо ефект вологої шкіри переважав у тенденціях останніх двох років, то зараз у моді - не матові, не дуже вологі, а щось середнє між свіжим сяйвом і оксамитовою припудреністю. А це характеристики, що властиві японським тональним засобам Wamiles та OTOME. Вони дають той самий помірний ефект glow! Формула тонального засобу багата на антиоксиданти, цераміди, амінокислоти, він чудово приховує недоліки, дозволяючи вивести макіяж на якісно новий рівень. Завдяки ефекту FotoChrome, цей тональний крем робить шкіру рівною та красивою, запобігає тьмяності.

Дотримуючись теми природного макіяжу, важливо використовувати корисні продукти для шкіри, наприклад, захист від ультрафіолету. Всі тональні засоби Wamiles та OTOME мають SPF-захист. Для ліпшого ефекту рекомендуємо спробувати інноваційний японський продукт, повністю органічного походження - Ессенцію для захисту від сонця Sunprotect Essence SPF 46, РА++++, в якій немає хімічних фільтрів. 

Легке покриття забезпечить Зволожуючий крем-флюїд з ефектом сяйва OTOME. На нього діє знижка –40%. У складі тонального інтенсивно зволожувальні компоненти, які живлять шкіру. Він допомагає приховати недоліки, а світловідбивні частинки подарують шкірі доглянутий вигляд.

Яскраві щічки

Трохи присмагли на сонці або зашарілись від морозу... Саме такий рум'янець у моді 2022 року. Рожеві щічки – ознака здоров'я! Такий мейк освіжить обличчя, надасть йому молодості та ніжності. Вибирайте красиві натуральні відтінки під ваш тон шкіри: для світлої – м'який рум'янець, для темної – більш глибокі та насичені варіанти. Наймодніші відтінки рум'ян: теракотові, рожеві, персикові та бронзово-шоколадні представлені в палітрі Wamiles. На всі рум'яни знижка Wamiles -40%!

Фіолетові рум'яна

Відсутність на TikTok у 2021 році – тепер це еквівалент життя під каменем! Рум’яна відтінків сливи, фіалки та лаванди стали популярними у додатку через їхню химерність та одночасну гламурність. При правильному використанні фіолетовий колір може стати вашим найкращим другом. Особливо до нього варто придивитися власницям жовтого підтону шкіри - відтінок допоможе досягти глибшого кольору. А на порцеляновій шкірі він розкриється свіжим морозним рум'янцем!

Блискучий розсип у макіяжі

Ефект ейфорії продовжує жити: макіяж очей - чи то барвистий, блискучий чи графічний, є тенденцією, на яку варто звернути увагу наступного року. Багато гліттеру (різнобарвні декоративні, дрібно посічені та розсипчасті блискітки) – девіз макіяжу 2022 року. Блискітки можна використовувати на повіках, на вилицях замість хайлайтера, на губах, навіть замість рум'ян. А для новорічного макіяжу це – найкращий з усіх можливих варіантів.

Макіяж без брів

На зміну соболиним бровам вривається новий тренд: їхня повна відсутність. Звичайно ж, брови не потрібно збривати, але якщо хочете виглядати стильно і ультрамодно, то варто замислитися про висвітлення, або спробувати японську туш для брів. Ваші брови будуть виглядати, як з обкладинки глянцю. Лікувальна туш-стайлер для брів Nuance Eyebrow інтенсивно зволожує, робить брови на тон світлішими. Комплекс екстрактів червоних, бурих та зелених водоростей містить величезну кількість поживних речовин та антиоксидантів, які інтенсивно зволожують та надають здорового блиску. Туш для брів представлена ​​у двох красивих відтінках - глибокому коричневому та світло-коричневому. 

Також у моді брови без чіткого контуру. На кількох показах візажисти натякнули на можливе повернення тонких брів – брови моделей доповнювали «ниточками», намальованими олівцем із сильним натиском. Якщо ваш Новий рік мине у стилі Гетсбі, цей тренд буде дуже доречним.

Очі

У новому 2022 році будуть модними багатобарвні smoky eyes. Візажисти змогли вдало комбінувати кольори, які рідко поєднуються: синій, жовтий, чорний, фіолетовий, зелений, червоний. Чому б не використати цю ідею у макіяжі на Новий рік? А всі необхідні відтінки ви легко знайдете в палітрі тіней Wamiles зі знижкою -40%!

У деяких актуальних образах акцент буде зроблено на один яскравий відтінок. Серед безумовних переможців — золотий. Також у моді кольорова туш.

Стрілки

У 2022 році в моді стрілки з контрастними відтінками підводки, подвійні стрілки, кольорові. Можна малювати широкі, зовнішні і внутрішні - ви точно не помилитеся з ультрамодним макіяжем. Також у моді стрілки 90-х – повністю обведені очі товстою лінією. 

Губи

Що стосується макіяжу губ, то в ньому сміливих нововведень менше, ніж у макіяжі очей. Збільшення губ стає антитрендом, а ось виразний макіяж вітається як у повсякденному житті, так і на важливих заходах. На вершині популярності будуть усі відтінки солодких ягід, колір сливи, а також палітра червоних помад.

Повернеться контур із 90-х!

Макіяж губ з темним контуром та світлою серединкою переживає потужне відродження. Популярна комбінація темнішого відтінку олівця для губ та легкої помади вже стала популярною у 2021 році, і її відродження ще далеко до завершення. У зв'язку з цим блискучі, насичені коричневі помади, які носила кожна супермодель 90-х років, також повернуться у 2022 році. Раді повідомити, що саме на Новий рік на помади Wamiles діє знижка -40%. Дев'ять ультрамодних відтінків мінеральної помади, у складі якої олія кокосового горіха, жожоба, олія ши, вітамін Е, екстракти лимона, кориці, квітів лаванди, грейпфрута. Завдяки комплексу амінокислот ущільнюється зовнішня межа губ, роблячи контур виразнішим.

Двотисячні повертають у моду блиски для губ: вони були помічені на шоу практично всіх модних брендів. Хороший блиск для губ – маст-хев у 2022. Яскравий чи прозорий, лаковий чи шиммерний – після тотального засилля матових помад у макіяжі, блиски – ковток свіжого повітря! Вони чудово освіжають і роблять обличчя ніби після відпустки. В арсеналі OTOME та Wamiles – це модні глянцеві відтінки, а також лакові блиски з лікувальною дією. 

Дорогі клієнти, вітаємо вас з прийдешнім Новим роком! Нехай він буде для вас особливим! Будьте здоровими, красивими, коханими. Надихайтеся життям і воно надихне Вас у відповідь! Добробуту, гарного настрою та радості на цілий рік! З прийдешнім 2022 роком!

Рекомендовані товари

OTOME Perfect Skin Care ВВ-Крем, 35 g

OTOME Perfect Skin Care ВВ-Крем, 35 g

ВВ-Крем / OTOME Perfect Skin Care BB, 35 g Вік: 14+ Призначення: якісний макіяж і дбайливий догляд Тип шкіри: нормальна, комбінована, жирна, проблемна. Опис: ВВ-крем OTOME є ідеальною о..

1449 грн.

Wamiles Face the Lip Base Бальзам-основа для губної помади, 2,3 г

Wamiles Face the Lip Base Бальзам-основа для губної помади, 2,3 г

Wamiles Face the Lip Бальзам -основа для губної помади Бальзам-основа для помади з ефектом об'єму і Anti-age допомагає підготувати губи до нанесення помади, зволожує їх, вирівнює поверхню і с..

2211 грн.

Wamiles Face The Lip Gloss Блиск для губ, 7 мл

Wamiles Face The Lip Gloss Блиск для губ, 7 мл

Блиск для губ Face The Lip Gloss, 7 мл Вік: 14+ Призначення: макіяж губ Тип шкіри: всі типи шкіри. Опис: Три відтінки, які підійдуть для будь-якого віку і будь-яких життєвих ситуацій,..

1990 грн.

OTOME Блиск для губ

OTOME Блиск для губ

Якщо вам потрібен не тільки гарний макіяж, але і дбайливий догляд за шкірою губ , варто придивитися до цього блиску. Його можна наносити самостійно або як завершальний штрих поверх губної помади. З..

857 грн.

Wamiles Sheer Moist Gross Блиск для губ, 7 ml

Wamiles Sheer Moist Gross Блиск для губ, 7 ml

Інтенсивно зволожувальний лікувальний блиск для губ Sheer Moist Gross Вік: 14+ Призначення: догляд, лікування шкіри губ, макіяж губ. Тип шкіри: всі типи шкіри. Опис: Лікувально-живильни..

1990 грн.

Wamiles Face The Lipstick Губна помада, 2,8 г

Wamiles Face The Lipstick Губна помада, 2,8 г

Wamiles Face The Lipstick Губна помада, 2,8 г     Помада Wamiles Face The Lipstick подарує гарний блиск, а також вишуканий колір. Завдяки натуральному складу вона ніжно дба..

2211 грн.

Wamiles Face Eyebrow Pencil Олівець для брів, 4 г

Wamiles Face Eyebrow Pencil Олівець для брів, 4 г

Олівець для брів Face Eyebrow Pencil Дозволяє створювати ідеальні, з розтушовуванням, пропорції брів олівець для брів зі змінним картриджем дозволить легко створити бажану форму пожвавить п..

1800 грн.

OTOME Grayon Eyeliner Олівець для очей, 1,8 г

OTOME Grayon Eyeliner Олівець для очей, 1,8 г

OTOME Grayon Eyeliner Олівець для очей, 1,8 г Японський олівець-підводка для очей з аплікатором – сучасна альтернатива рідким підводкам у зручному форматі. Він допоможе зробити якісний макіяж..

725 грн.

Wamiles Face The Lip Liner Олівець для губ Wamiles 2,5 г

Wamiles Face The Lip Liner Олівець для губ Wamiles 2,5 г

Олівець для губ зі змінним картриджем Wamiles 2,5 г Вік: 14+ Призначення: професійний макіяж губ, додатковий догляд Опис: Стійкий олівець для губ Wamiles зробить ваші вуста ідеальними. Ваш..

1881 грн.

Wamiles Face Creamy Foundation Компактна крем-пудра, 9 г

Wamiles Face Creamy Foundation Компактна крем-пудра, 9 г

Wamiles Face Creamy Foundation Компактна крем-пудра Кремоподібна тональна основа від Вамілес поєднує переваги тонального засобу та пудри. Завдяки рідкій текстурі засіб добре лягає на шкіру. То..

3888 грн.

OTOME Compact Powder Компакта Пудра, 12г

OTOME Compact Powder Компакта Пудра, 12г

OTOME Compact Powder Компактна пудра, 12 г Компактна японська пудра відрізняється від західних аналогів своєю легкою, шовковистою текстурою та натуральним складом. Вона не забиває пори і не підкрес..

1088 грн.

Wamiles Face Finishing Powder Компактна фінішна пудра, 13 г

Wamiles Face Finishing Powder Компактна фінішна пудра, 13 г

Wamiles Face Finishing Powder Компактна фінішна пудра, 13 г     Завершальний етап створення рівного тону – нанесення фінішної пудри. Свермелкодисперсна фінішна компактна..

3607 грн.

ОТОМЕ Concealer  Консилер, 4 g

ОТОМЕ Concealer Консилер, 4 g

ОТОМ Concealer Консилер Маскуючий олівець-консилер допоможе приховати будь-які недосконалості шкіри. особи: синці, зморшки, пігментні плями, темні кола. Шкіра стане більш яскравою та виразною. Засі..

1170 грн.

Wamiles Face Liquid Foundation A Матуючий тональний, 30 мл

Wamiles Face Liquid Foundation A Матуючий тональний, 30 мл

Wamiles Face Liquid Foundation A Матуючий Тон  Тональний крем Face Liquid Foundation A Wamiles має попит у багатьох візажистів. Інноваційний продукт з активними зволожуючими та поживними компо..

3150 грн.

Wamiles Face Liquid Control A Основа-база для макіяжа

Wamiles Face Liquid Control A Основа-база для макіяжа

Створює прозору вуальку на поверхні шкіри. Біла основа під макіяж використовується для покращення текстури шкіри перед нанесенням пудри або тонального крему. Завдяки білій основі під макіяж пудр..

3150 грн.

Wamiles Eyeshadow Палітра тіней для повік - Бріз - 015-073-009-076

Wamiles Eyeshadow Палітра тіней для повік - Бріз - 015-073-009-076

Палітра тіней Wamiles / 4 кольори / Face The Colors Wamiles Набір тіней від відомого японського бренду Wamiles розроблений для чарівних дам, які люблять експериментувати. Якщо ви людина настрою і н..

4225 грн.

Wamiles Eyeshadow Палітра тіней для повік - Іспанка - 070-022-045-089

Wamiles Eyeshadow Палітра тіней для повік - Іспанка - 070-022-045-089

Палітра тіней Wamiles / 4 кольори / Face The Colors Wamiles Набір тіней від відомого японського бренду Wamiles розроблений для чарівних дам, які люблять експериментувати. Якщо ви людина настрою і н..

4225 грн.

Wamiles Eyeshadow Палітра тіней для повік - Класика - 000-070-007-076

Wamiles Eyeshadow Палітра тіней для повік - Класика - 000-070-007-076

Палітра тіней Wamiles / 4 кольори / Face The Colors Wamiles Набір тіней від відомого японського бренду Wamiles розроблений для чарівних дам, які люблять експериментувати. Якщо ви людина настрою і н..

4225 грн.

Wamiles Eyeshadow Палітра тіней для повік - Мікс - 033-054-043-009

Wamiles Eyeshadow Палітра тіней для повік - Мікс - 033-054-043-009

Палітра тіней Wamiles / 4 кольори / Face The Colors Wamiles Набір тіней від відомого японського бренду Wamiles розроблений для чарівних дам, які люблять експериментувати. Якщо ви людина настрою і н..

4225 грн.

Wamiles Eyeshadow Палітра тіней для повік - Ніжність - 038-047-043-022

Wamiles Eyeshadow Палітра тіней для повік - Ніжність - 038-047-043-022

Палітра тіней Wamiles / 4 кольори / Face The Colors Wamiles Набір тіней від відомого японського бренду Wamiles розроблений для чарівних дам, які люблять експериментувати. Якщо ви людина настрою і н..

4225 грн.

Wamiles Eyeshadow Палітра тіней для повік - Скай - 060-068-009-065

Wamiles Eyeshadow Палітра тіней для повік - Скай - 060-068-009-065

Палітра тіней Wamiles / 4 кольори / Face The Colors Wamiles Набір тіней від відомого японського бренду Wamiles розроблений для чарівних дам, які люблять експериментувати. Якщо ви людина настрою і н..

4225 грн.

Wamiles Face Auto Liquid Eyeliner Підводка для очей Wamiles, 3 мл

Wamiles Face Auto Liquid Eyeliner Підводка для очей Wamiles, 3 мл

Автоматична рідка підводка для очей Face Auto Eyeliner Wamiles, 3 мл Вік: 14+ Відтінки: 901 - Чорний: чітка подовжена лінія увиразнить очі будь-якого кольору.         &nbs..

2877 грн.

Wamiles Eyeshadow set the Colors 36 Професійний набір тіней і рум'ян,1,7 г / 5 г

Wamiles Eyeshadow set the Colors 36 Професійний набір тіней і рум'ян,1,7 г / 5 г

Ідеальні кольори і відчуття свободи. Що надають безмежного шарму тіні і рум'яна. 36 кольорів, які можна використовувати як тіні і як рум'яна. Додається футлярчик для щіточок, який легк..

23299 грн.

Wamiles Face The Colors Рум'яна для обличчя,  5 g

Wamiles Face The Colors Рум'яна для обличчя, 5 g

Рум'яна для обличчя Face The Colors, 5 g Вік: 14+ Призначення: професійний макіяж, додатковий догляд Тип шкіри: будь-який тип Опис: Японські lux-рум'яна Wamiles зроблять риси Ва..

1374 грн.

ОТОМЕ Duo Color Power Blush Рум'яна , 13 г

ОТОМЕ Duo Color Power Blush Рум'яна , 13 г

ОТОМЕ Duo Color Power Blush Рум'яна , 13 г Двоколірні рум'яна містять два відтінки в одному флаконі. Вони забезпечать якісний макіяж і дбайливий догляд, надають особі здоровий , свіжий колі..

1136 грн.

OTOME Eye Shadow Тіні для повік Отоме, 2г

OTOME Eye Shadow Тіні для повік Отоме, 2г

OTOME Eye Shadow / Тіні для повік, 2 г Вік: 14+ Призначення: макіяж для очей Опис: Тіні мають пудрову текстуру. Оскільки шкіра навколо очей дуже ніжна, у складі тіней лише натуральні компо..

725 грн.

Wamiles Face The Colors Тіні для очей, 1,7г

Wamiles Face The Colors Тіні для очей, 1,7г

Тіні для очей Face The Colors, 1,7г Професійні високоякісні мінеральні тіні, до складу яких входять живильні речовини, що доглядають за шкірою. Прекрасно наносяться, що не розтікаються і не скачуют..

921 грн.

Wamiles Face Liquid Foundation W Тон-флюїд з мінералами, 30 мл

Wamiles Face Liquid Foundation W Тон-флюїд з мінералами, 30 мл

Тон-флюїд з мінералами Face Liquid Foundation W, 30мл Надає шкірі природний вигляд і відчуття легкості: Тональний крем на основі води з глибинних морських шарів містить оригінальний інгредієн..

3150 грн.

Wamiles Face Liquid Foundation W Тон-флюїд з мінералами, 30мл 

Wamiles Face Liquid Foundation W Тон-флюїд з мінералами, 30мл 

Тон-флюїд з мінералами Face Liquid Foundation W, 30мл Надає шкірі природний вигляд і відчуття легкості: Тональний крем на основі води з глибинних морських шарів містить оригінальний інгредієн..

3150 грн.

Wamiles Face The Mascara Туш для вій, 6,3 г

Wamiles Face The Mascara Туш для вій, 6,3 г

Wamiles Face The Mascara Туш для вій Якщо ви хочете зробити професійний макіяж очей та шукаєте гарну туш для вій, то Wamiles Face The Mascara вам сподобається. Туш для вій від Вамілес не обтяжує ві..

2360 грн.

OTOME MASCARA VOLUME & LENGTH Туш для вій, 7 г

OTOME MASCARA VOLUME & LENGTH Туш для вій, 7 г

OTOME MASCARA VOLUME & LENGTH Туш для вій , 7 г           Капсульна туш для вій OTOME MASCARA VOLUME & LENGTH забезпечить вражаючу довжину ..

1317 грн.

Wamiles Face The Treatment Mascara Туш-основа для вій , 6,3 ml

Wamiles Face The Treatment Mascara Туш-основа для вій , 6,3 ml

Лікувальна туш для вій / Face The Treatment Mascara, 6,3 ml Вік: 14+ Призначення: лікування ослаблених вій, додатковий догляд, додатковий об‘єм, професійний макіяж очей. Опис: Японсь..

2360 грн.

Wamiles Face Nuances Eyebrow Туш-стайлер для брів, 6.3 мл

Wamiles Face Nuances Eyebrow Туш-стайлер для брів, 6.3 мл

Інтенсивно зволожувальна лікувальна туш-стайлер для брів Nuance Eyebrow Вік: 14+ Призначення: лікувальний догляд, макіяж брів Тип шкіри: всі типи шкіри. Опис: Лікувально-живильна туш дл..

1990 грн.

ОТОМЕ Moisturizing cream-fluid foundation natural glow Зволожуючий крем-флюїд з ефектом сяйва

ОТОМЕ Moisturizing cream-fluid foundation natural glow Зволожуючий крем-флюїд з ефектом сяйва

ОТОМЕ Moisturizing cream-fluid foundation natural glow Зволожуючий крем-флюїд з ефектом сяйва Кожна з нас мріє про гарну, здорову шкіру. Зволожуючий крем флюїд Moisturizing cream - fluid foundation..

1360 грн.