Секрети зимового догляду за шкірою тіла

Зима – суворе випробування для всього жіночого організму. Саме в цю пору наше тіло вимагає дуже ретельного догляду. Легковажне ставлення може призвести до сухої подразненої шкіри, лущення, різноманітних плям і висипів. Щоб мати доглянутий вигляд, достатньо пам'ятати про найпростіші правила.

Сухість VS зневоднення

Оскільки взимку на шкіру впливають не так перепади температури, як сухе повітря, наша шкіра починає інтенсивно зволожуватися - вода з неї випаровується і шкірний покрив стає зневодненим.

Важливо розуміти різницю між сухою та зневодненою шкірою: сухість – це нестача шкірного жиру, зневодненість – нестача води. Відчуття стягнутості взимку – це якраз зневоднення шкіри. Якщо шкіра починає нагадувати промаслений папір - це перша ознака зневоднення. Через цю плутанину з'явився міф, що жирну шкіру начебто не треба зволожувати. Це не правда. Зволоження необхідно всім типам шкіри. Ба більше, якщо жирну шкіру не зволожувати, ваша дерма надмірно виділятиме шкірне сало.

Як зрозуміти, що шкірі не вистачає вологи:

  • тьмяний колір;
  • на дотик нагадує промаслений папір;
  • під час активної міміки з'являються «заломи», які згодом сходять.

Узимку шкірний жир не такий рідкий, тому деякі частини обличчя блищать сильніше, а інші стають сухішими. Головне правило догляду за шкірою взимку – пити достатню кількість води (середньостатистична норма 8 склянок).

М'яке очищення

Найголовніше – відмовитись від агресивного очищення. Варто перейти на м'які гелі, що не піняться, які не відмивають шкіру до скрипу. Чому?

На нашій шкірі є захисний бар'єр, який складається з відмерлих клітин і шкірних жирів, що їх заповнюють. Очищувальні засоби цей шкірний жир змивають, і захисний бар'єр стає слабкішим. Узимку дуже важливо, щоб захисний бар'єр був міцним, добре працював і утримував воду в шкірі. Ідеальний засіб для догляду за шкірою тіла взимку - Концентрований зволожувальний гель для душу. Це рідке мило нового покоління, яке допомагає позбутися всіх ознак старіння шкіри. Засіб зміцнює тканини шкірного покриву, робить шкіру неймовірно гладкою. Інноваційна формула зі слабокислим рівнем Ph інтенсивно зволожує та захищає, зберігає водний баланс. Вода з глибинних морських шарів містить збалансоване поєднання поживних мінералів - магнію, кальцію, калію, натрію, фосфору.

Важливо пам'ятати, коли Ви прийшли з вулиці, не варто відразу приймати гарячу ванну. Це дуже сушить шкіру, змиває природний шар шкірного сала. Взимку оптимальний варіант водних процедур – легкий теплий душ або обливання прохолодною водою, після яких треба дати шкірі просохнути природним шляхом. .

Зволоження

Дуже важливо, щоб зволожувальний засіб створював на шкірі плівку, яка перешкоджатиме випаровуванню води та дублюватиме властивості захисного бар'єру. Зволожувальні засоби для холодної пори року обов'язково повинні містити оклюзивні речовини (олії) та емоленти (речовини, з яких складається захисний бар'єр нашої шкіри) – цераміди, жирні кислоти Омега-3, сквалан.

Зволожувальне молочко для тіла розроблене провідними японськими косметологами в Науково-дослідному інституті. Воно забезпечує глибокий догляд за шкірою, зволожує протягом 24 годин.

У складі активної формули лише натуральні компоненти. Поєднання таких компонентів, як цераміди, цетил-PG, жирні кислоти макадамії, поліпшує вироблення міжклітинних ліпідів, підвищує захисні функції шкіри, утримуючи в ній вологу. У складі молочка - зволожувальний компонент рослинного походження рафіноза, яка зменшує жирний блиск, запобігає висипу. Також у лінійці для тіла Aqua Di Vita Extra наявні фітоестрогени, які відновлюють бар'єрні функції шкіри, повертають еластичність, пружність, мають виражену антиоксидантну дію, захищають клітини від вільних радикалів. Наразі діє знижка -26% до 31.12.

Хороший варіант для зими – зволожувальні сироватки, до складу яких входять водорості. Вони багаті провітаміном, бета-каротином, амінокислотами та омега-3 жирними кислотами.

Такі сироватки сприятливо впливають на нижні шари епідермісу. Спробуйте японську спрей-сироватку. Цей засіб спеціально розроблений для миттєвого зволоження верхніх шарів шкіри, відновлення та поліпшення її структури. Спрей миттєво проникає в шкіру, насичує її вологою та робить надзвичайно гладкою. Вода із глибинних морських шарів, амінокислоти (серин), рафіноза, лізолецитин підвищують здатність шкіри утримувати вологу. Екстракт морських водоростей (бурої, червоної та зеленої водорості) надають тривалий зволожувальний ефект, оздоровлюють шкіру. 

Існує міф, що зволожувальні засоби застигають у порах на морозі і перетворюються на лід. Це не правда! Наносити зволожувальне молочко потрібно за час, за який воно встигне увібратися і утворити захисну плівку на шкірі - на це зазвичай йде кілька хвилин.

Прощавай, целюліт!

Зима – найкращий час для курсів масажу, а також для усунення целюліту. В цьому Вам допоможе наш чудовий масажний крем для моделювання тіла. Це ідеальний антицелюлітний крем, який помітно підтягує шкіру. Розігріваюча формула крему, до якої входять екстракти листя падубу парагвайського, кавових бобів, кореня імбиру, висівки рису, листя вишні та масло шкірки грейпфрута поліпшують мікроциркуляцію крові в проблемних ділянках, мають виражений детокс-ефект, вирівнюють тон і тексту шкіри. При регулярному використанні масажного крему рельєф шкіри підтягується та розгладжується.

Зволоження повітря

Також не варто ігнорувати найпростіші прийоми зволоження – наприклад, використання спеціальних зволожувачів повітря як удома, так і в офісі. Дорогу побутову техніку може замінити будь-яка ємність із водою, поставлена ​​на батарею.

І, звичайно, харчування

Взимку дуже важливо вживати якісну здорову їжу, а також рекомендується випивати до восьми склянок води на день. Це зберігає еластичність шкіри. Додаткове зволоження (а не лише надходження вітамінів) забезпечать овочі та фрукти. Відомі американські дерматологи рекомендують їсти один раз на день хоча б кілька скибочок дині, а також готувати спеціальний зелений коктейль, який містить селеру, огірки, листя салату з доповненням лимону, імбиру або буряка. Потрібно також пам'ятати про ненасичені жири омега-3 та омега-6. У натуральному вигляді ці речовини містяться у таких продуктах, як лосось, скумбрія, тунець, горіхи. Тільки треба пам'ятати, що реальний ефект проявляється протягом трьох-п'яти тижнів, оскільки саме за такий період відбувається оновлення клітин шкіри.

Будьте здорові, бережіть красу своєї душі та тіла. З любов'ю про вас Otome.

Рекомендовані товари

Wamiles Aqua Di Vita Extra Soap Гель для душу, 300 мл

Wamiles Aqua Di Vita Extra Soap Гель для душу, 300 мл

Концентрований зволожувальний гель для душу Aqua Di Vita Extra Soap Wamiles, 300 мл Похід у душ - чудовий спосіб "перезавантаження". Вологий гель для душу від Wamiles повинен бути у ..

2322 грн.

OTOME Perfect Skin Care Massage Cream Body Sculptor Масажний крем для моделювання тіла

OTOME Perfect Skin Care Massage Cream Body Sculptor Масажний крем для моделювання тіла

OTOME Perfect Skin Care Massage Cream Body Sculptor Масажний крем для моделювання тіла Масажний крем для моделювання тіла - це косметичний засіб, який призначений для покращення контурів тіла та зм..

1605 грн.

Wamiles Aqua Di Vita Toning Water Сироватка-спрей для тіла і обличчя, 200 мл

Wamiles Aqua Di Vita Toning Water Сироватка-спрей для тіла і обличчя, 200 мл

Зволожувальний спрей Aqua Di Vita Toning Water Wamiles, 200 мл Вік: за необхідності Призначення: професійний догляд за тілом Тип шкіри: будь-який тип Опис: Зволожувальний спрей Aqua Di ..

2195 грн.

Wamiles Aqua Di Vita Extra Milk Зволожуюче молочко для тіла, 200 мл

Wamiles Aqua Di Vita Extra Milk Зволожуюче молочко для тіла, 200 мл

Концентроване зволожувальне молочко для тіла Aqua Di Vita Extra Milk Wamiles, 200 мл Молочко для тіла з фітоестрогенами Aqua Di Vita Extra Milk захищає та зволожує шкіру. Засіб зробить її більш гла..

3729 грн.