Як відростити волосся?

Дівчатам, які задаються питанням: «Як відростити волосся?», Буде дуже корисна наша стаття.

Існує кілька варіантів, які в комплексі дають чудовий ефект.

Природні стимулятори росту волосся

Білок є основною речовиною, що входить до складу волосся, а також стимулятором їх зростання. Щоб отримувати достатню кількість білка, включіть в раціон харчування страви з м'яса і молочних продуктів, не варто забувати також про рибу і яйцях.

Також варто вживати ненасичені жирні омега-кислоти (омега-3, 6 і 9). Вони містяться в рослинних оліях, особливо в оливковій або лляному. Використовуйте їх для заправок салатів або випивайте по одній чайній ложці на добу.

Вітаміни А і Е, що містяться в таких овочах, як буряк, морква і білокачанна капуста, також стимулюють ріст волосся.

Цинк, який міститься в яловичому м'ясі і насінні гарбуза (і, як не дивно, в шоколаді) теж вельми любимо волоссям.

Не забувайте випивати не менше півтора літрів рідини на добу. Ті, кому не терпиться стати володарками довгого волосся, можуть звернутися до вітамінно-мінеральним засобів для прискорення їх зростання. Наприклад, тонік для активації росту волосся. Що входять до складу ферментований екстракт японської сливи, екстракти плодів гострого перцю, кореня женьшеню, еріоботріі японської та інші екстракти лікарських трав прискорюють внутрішньоклітинні процеси, поліпшують надходження кисню до шкіри голови в результаті чого посилюється кровотік, стимулюється ріст нових міцних волосся, нормалізується структура вже наявних.

Як відростити волосся за допомогою косметичних засобів

Засоби для волосся не варто купувати, виходячи з порад мами або подруги. Якщо вони отримали від шампуню чудовий ефект, це не говорить про те, що він буде таким і для вас, ви можете отримати абсолютно протилежний. Краще проконсультуватися у фахівця. При виборі шампуню орієнтуйтеся на тип шкіри голови, а при виборі маски або бальзаму - на стан волосся. Якщо сальні залози працюють добре, це ні в якому разі не буде заважати розвиватися волосяних фолікулів. Вибирайте шампуні якомога більше натуральні (без силіконів і парабенів). Запобігти пошкодженню і ламкість волосся допоможуть бальзами-кондиціонери і маски. Спеціальні масла роблять волосся більш міцними. Волосся варто мити в міру забруднення. Бальзам-кондиціонер використовувати після кожного миття, а ось маску слід застосовувати раз в 7-10 днів.

Спеціальні шампуні або капсули для стимуляції росту волосся необхідно використовувати курсом, з проміжком в 4-6 місяців.

При якому Місяці краще стригти волосся

Підрівнюйте кінчики мінімум раз в три місяці, для збереження їх здоров'я. А перед походом в перукарню загляньте в місячний календар.

Коригувати стрижку слід в той час, коли Місяць «прибуває» (найкраще на 3-4 добу), оскільки у природного супутника нашої планети у владі все, що росте на Землі, включаючи наше волосся.

А ось в той час, коли Місяць «убуває», відвідувати перукарню не варто, оскільки зростання волосся дуже сповільниться.

Дотримуйтесь цих порад, і незабаром навколишні будуть з великим інтересом розпитувати вас, як же вдалося відростити такі довге волосся.

Більше інформації по цій темі:

5 кращих засобів для волосся, що відрізняються максимальною ефективністю

5 кращих засобів для волосся, що відрізняються максимальною ефективністю

Щоб волосся було здоровим і блискучим, необхідно правильно за ними доглядати. Нижче представлені відновлюють кошти, застосування яких в найкоротші терміни зробить неслухняні або посічені пасма сильними і доглянутими. Ці кошти максимально ефективні при використанні, тому що засновані на натуральних мінеральних і органічних мікроелементах.

TOP-5 засобів по догляду за волоссям

TOP-5 засобів по догляду за волоссям

  Будничная суета часто не оставляет современным женщинам времени позаботиться о собственном здоровье и о здоровье своих волос. Чтобы эффективно восстановить их до наступления нового 2018 года и выглядеть безупречно, для вас мы уже подготовили топ-5 средств для женских волос. Начав уже с..

Гарне волосся - розкішний аксесуар будь-якої дівчини

Гарне волосся - розкішний аксесуар будь-якої дівчини

Кожна з нас хоче густе, розкішне, блискуче волосся, що випромінює здоров'я. Але через частого миття голови, різного фарбування, сушіння феном, високих температур і сухого повітря волосся піддається великому навантаженню, втрачає свій здоровий блиск і стає ламким і тьмяним. Якщо це так і ..

Рекомендовані товари

OTOME Perfect Skin Care Active Hair Tonic Тонік проти випадіння волосся для жінок,  200 мл

OTOME Perfect Skin Care Active Hair Tonic Тонік проти випадіння волосся для жінок, 200 мл

OTOME Perfect Skin Care Active Hair Tonic Тонік проти випадіння Волосся для жінок, 200 мл Активний тонік проти випадання волосся містить інгредієнти, які зміцнюють волосяні фолікули, стимулюють кро..

1923 грн.

OTOME Care Moist-Clean Hair Shampoo Зволожуючий шампунь OTOME, 500 мл

OTOME Care Moist-Clean Hair Shampoo Зволожуючий шампунь OTOME, 500 мл

OTOME Care Shampoo Зволожуючий шампунь , 500 мл Зволожуючий шампунь ОТОМ прекрасно очищає не тільки волосся, але і шкіру голови. Він отримає інгредієнти, що доглядають за шкірою, а також комплекс з..

1461 грн.

OTOME Care Moist Hair Conditioner Зволожуючий кондиціонер, 400 мл

OTOME Care Moist Hair Conditioner Зволожуючий кондиціонер, 400 мл

Зволожувальний кондиціонер / Care Moist Hair Conditioner, 400 мл Опис: Лікувальний кондиціонер для блискучого, об'ємного і гладкого волосся. Формула збагачена ферментованим екстрактом японсь..

1461 грн.

OTOME Perfect Skin Care Deep Moist Hair Mask Маска для відновлення волосся, 190 г

OTOME Perfect Skin Care Deep Moist Hair Mask Маска для відновлення волосся, 190 г

OTOME Perfect Skin Care Deep Moist Hair Mask Маска для відновлення волосся Неправильний догляд, шкідливі звички, стреси, екологія – ці та багато інших факторів роблять волосся слабким, тьмяни..

1451 грн.

Wamiles Belleza Resupply Hair Mist Сироватка для волосся Belleza, 200 мл

Wamiles Belleza Resupply Hair Mist Сироватка для волосся Belleza, 200 мл

Сироватка для волосся Вамілес / Belleza Resupply Hair Mist Wamiles, 200 ml Wamiles Belleza Resupply Hair Mist Сироватка для зволоження волосся - Концентрована живильна сироватка для волосся у вигля..

1658 грн.

Wamiles Belleza Scalp Essence Сироватка для росту волосся, 150 мл

Wamiles Belleza Scalp Essence Сироватка для росту волосся, 150 мл

Wamiles Belleza Scalp Essence Сироватка від випадіння волосся, 150 мл       Есенція для шкіри голови Wamiles Belleza Scalp Essence допоможе зробити домашній догляд за ..

5758 грн.

Wamiles Belleza Moist Hair Shampoo  Зволожуючий шампунь, 400 ml

Wamiles Belleza Moist Hair Shampoo Зволожуючий шампунь, 400 ml

Зволожувальний шампунь Wamiles / Belleza Moist Hair Shampoo Wamiles, 400 ml Волосся має непросту структуру, в них містяться пігменти, білок, амінокислоти, вітаміни. Вони можуть стати ламкими та сух..

2306 грн.

Wamiles Belleza Smooth Hair Treatment Кондиціонер для об'єму волосся Belleza , 200г

Wamiles Belleza Smooth Hair Treatment Кондиціонер для об'єму волосся Belleza , 200г

Кондиціонер для збільшення об'єму волосся Вамілес / Belleza Smooth Hair Treatment Wamiles, 200 g Вік: за необхідності. Призначення: професійний догляд за волоссям. Тип волосся: будь-який ..

1970 грн.

Wamiles  Belleza Moist Hair Treatment  Кондиціонер для пошкодженого волосся, 200г

Wamiles Belleza Moist Hair Treatment Кондиціонер для пошкодженого волосся, 200г

Кондиціонер для пошкодженого волосся Вамілес / Belleza Moist Hair Treatment Wamiles, 200 g Вік: при необхідності. Призначення: професійний догляд за волоссям. Тип волосся: слабке, пошкоджене ..

1970 грн.

OTOME WOMAN PERFECT SET Набір для догляду за волоссям

OTOME WOMAN PERFECT SET Набір для догляду за волоссям

Натуральний ефективний догляд за волоссям в наборі WOMAN PERFECT SET Це лінія унікальних засобів для королівського догляду на основі натуральних і безпечних компонентів, які відновлюють природну кр..

4373 грн.