ТОП-5 косметичних засобів ВЕСНИ

Довгождана і нестримна весна увірвалася у наше життя! А як ми її чекали.. Чекали теплих промінців сонця, які тепер нестримно поспішають пірнути в нашу шкіру, що ані маска, ані дистанція їх не лякають.

Весна - час змін і перевтілень! Час, коли можна сміливо перегорнути сторінку свого життя, і створити нову себе - здорову, красиву, успішну жінку.

І в цій гідній справі ми раді Вам допомогти. Бо Ти не сама, хоч у себе одна. З тобою ми - компанія елітної японської косметики Wamiles.

Ми склали чек-лист із 5 найхітовіших засобів з нашого Інтернет-магазину ОТОМЕ, які стануть шлягерами-улюбленцями й у Вашому житті.

Отже, гайда!

Засіб № 1 –  Сонцезахисна есенція SPF-46

Сонцезахисна есенція SPF-46. Цей натуральний засіб не має у своєму складі жодного хімічного складника, який завдав би шкоди Вашому здоров‘ю. Його сміливо можна і потрібно використовувати не тільки дорослим, а й малесеньким діткам, навіть немовлятам.

Сонцезахисна есенція ощадна у використанні і найголовніше - її дія складає в середньому понад 20 годин без повторного нанесення.

Чим ще унікальна сонцезахисна емульсія? Вона не містить парабенів, у складі листки і кора Великої листової вишні із власних садів Науково-дослідного інституту Wamiles, що мають яскраво виражений антиоксидантний ефект. Унікальний, запатентований складник - конденсована глибинна морська вода - надзвичайно зволожує шкіру, оздоровлює її зсередини. Ця вода багата мінералами і має насправді цілющий ефект. Стійкий тип гіалуронової кислоти і цераміди - також зволожуть шкіру і запобігають старінню.

Засіб № 2 – Шовкова рукавичка для рук

Шовкова рукавичка для рук. Ні це не текстиль! Це ще ліпше. Невагома, прозора емульсія простилає шовковистий шлях на Ваших руках. Тепер вони не просто гладенькі, вони пахнуть п’янкОю, соковитою японською сливою Уме. Аромат якої, на наш погляд, є сильнішим найпотужнішого афродозіака.

Ваші ручки хочеться не тільки цілувати - від них неможливо відірвати погляд. Вони - заворожують! Засіб має світловідбивні частинки, які дають ефект красивого мерехтіння. Ручки наповнені прозорим сяйвом, немов скупані у зоряному небі! До речі, цей засіб можна сміливо нанести на ніжки. Вони матимуть вигляд, немов у панчішках.

І ще важлива річ - шовкові рукавички ОТОМЕ продовжують життя Вашому манікюру, бо ретельно доглядають за куликулою.

Засіб № 3 – Маска для глибокого відновлення волосся ОТОМЕ

Маска для глибокого відновлення волосся ОТОМЕ. Це не просто маска! Це лікувальна японська маска, яка створена для повноцінного відновлення Вашого волосся. Сухі кінчики, тьмяність - всі ці проблеми усуває лікувальна маска ОТОМЕ. Екстракт японської сливи, гідроліз шовку моментально відновлюють структуру волосся, роблять його живим. Ця маска живить волосяні цибульки, що сприє швидкому росту волосся. Глибинна морська вода зволожує волосся, знімає з нього стрес. Ваше волосся готове до танцю з вітром!

Засіб № 4 – Блиск для губ ОТОМЕ

Блиск для губ ОТОМЕ. Пухкі, зволожені, яскраві доглянені губки. Чиї вони, ба не з журналу? Ох, ні! Це Ваші губки разом з нашими блисками. Блиск ОТОМЕ розгладжує мікротріщинки, робить губи соковитими. Можете говорити чи мовчати. Відтепер це не має значення. Всі прилипнуть поглядом до Ваших вуст. Головне, обрати один з 5 відтінків блиску для губ ОТОМЕ. Хоча, чому ж один?)

Засіб № 5 – Масажний крем для моделювання тіла

Масажний крем для моделювання тіла. Цей крем має розігрівальну дію. Екстракт листків падубу парагвайського, кавових бобів, коріння імбиру, висівок рису, листків вишні, олія шкірки грейпфруту - все це зганяє зайві сантиметри на Вашому тілі. Робить його підтягненим, по-справжньому красивим. Замішується крем не на проточній воді. У його складі запатентований компонент - глибоководна морська вода, яка має надзвичайну зволожувальну дію. Крем підходить як для професійного масажу, так і для самостійного у Вас вдома.

Усі засоби протестовані і доказово підтверджені - притягують красу і здоров‘я!

Любимо Вас! І хай це буде взаємно♥️

Рекомендовані товари

Wamiles Sunprotect Essence SPF 46 Молочко для захисту від сонця, 30 мл.

Wamiles Sunprotect Essence SPF 46 Молочко для захисту від сонця, 30 мл.

Wamiles Sunprotect Essence SPF 46 Молочко для захисту від сонця Есенція для захисту від сонця від Вамілес має бути в кожній косметичці. Аналогів даному продукту немає в жодного виробника. Вона забе..

3751 грн.

Otome Perfect Skin Care Silk For Hands Емульсія для рук Оксамитова рукавичка, 30 мл

Otome Perfect Skin Care Silk For Hands Емульсія для рук Оксамитова рукавичка, 30 мл

Otome Perfect Skin Care Silk For Hands Емульсія для рук Шовкова рукавичка, 30 мл     Нове слово в косметології – емульсія для рук. Унікальна формула Otome Perfect Skin Car..

890 грн.

OTOME Perfect Skin Care Deep Moist Hair Mask Маска для відновлення волосся, 190 г

OTOME Perfect Skin Care Deep Moist Hair Mask Маска для відновлення волосся, 190 г

OTOME Perfect Skin Care Deep Moist Hair Mask Маска для відновлення волосся Неправильний догляд, шкідливі звички, стреси, екологія – ці та багато інших факторів роблять волосся слабким, тьмяни..

1451 грн.

OTOME Блиск для губ

OTOME Блиск для губ

Якщо вам потрібен не тільки гарний макіяж, але і дбайливий догляд за шкірою губ , варто придивитися до цього блиску. Його можна наносити самостійно або як завершальний штрих поверх губної помади. З..

857 грн.

OTOME Perfect Skin Care Massage Cream Body Sculptor Масажний крем для моделювання тіла

OTOME Perfect Skin Care Massage Cream Body Sculptor Масажний крем для моделювання тіла

OTOME Perfect Skin Care Massage Cream Body Sculptor Масажний крем для моделювання тіла Масажний крем для моделювання тіла - це косметичний засіб, який призначений для покращення контурів тіла та зм..

1605 грн.