Навіщо платити більше? Розбір японської туші для вій OTOME: якість і ціна.

 

Світ косметики - безмежний. Особливо популярним косметичним засобом є туш для вій. Адже красиво увиразнений погляд - це завжди компліменти від чоловіків.

Ми звикли купувати туш після реклами, за відгуками, на акціях або в Duty Free. Ці туші можуть давати хороший об‘єм, довжину, приємно наноситися, але при цьому обсипатися, залишати сліди на повіках, спричиняти почервоніння і подразнення очей, що особливо прикро для людей, які носять контактні лінзи.

Що придумали японці?

Якість, функціональність і мінімалізм. Це інноваційна капсульна туш нового покоління. Туш легко і приємно наноситься, дає виражений об‘єм і шовковистий блиск віям, не залишає слідів на повіках, не обсипається протягом дня, не спричиняє алергії і почервоніння очей. І дуже важливий і приємний момент - змивається теплою водою.

Нанесення і зняття капсульної туші подібно панчохам. Одягаєш - легко і красиво. Перевтілюєшся - миттєво. Знімаєш - швидко.

Тож, навіщо платити більше?

Немає сенсу, якщо якість коштує менше. Купуючи японську капсульну туш ОТОМЕ, Ви купуєте не тільки красу, а ще здоров'я для очей: Ваш зір не буде падати, а очі подразнюватися.

Здоров'я і краса - це єдина функція косметики нового покоління. 

Рекомендовані товари

OTOME MASCARA VOLUME & LENGTH Туш для вій, 7 г

OTOME MASCARA VOLUME & LENGTH Туш для вій, 7 г

OTOME MASCARA VOLUME & LENGTH Туш для вій , 7 г           Капсульна туш для вій OTOME MASCARA VOLUME & LENGTH забезпечить вражаючу довжину ..

1317 грн.