Hot sale на японський догляд за тілом

Японські дівчата давно визнані доглянутими жінками планети. Важко повірити в те, що дівчині, яка стоїть перед вами, вже давно за 40 і у неї навіть є онуки.

Головні секрети краси і молодості японок - їх раціон і догляд. Кожна японка ще з юності починає ретельний догляд за шкірою обличчя, рук і тіла.

У нашому магазині ви можете купити товар для будь-якого типу шкіри і віку. Будь-яка шкіра в певному віці має потребу в харчуванні, зволоженні і підтримки. Японська косметика з легкістю впорається з усіма завданнями.

У нас діють знижки на лінію засобів по догляду за тілом.

Крем для рук, гель для душу, зволожуючий молочко, спрей з мінералами для обличчя і тіла можна придбати зі знижкою.

Молочко для тіла

Головним завданням молочка для тіла Aqua Di Vita Extra Milk є потужне зволоження і насичення шкіри поживними речовинами. Це косметичний засіб було розроблено в НДІ компанії Wamiles. При цьому розробками займалися тільки провідні косметологи.

При щоденному використанні молочка для тіла з натуральними компонентами можна помітити, як шкіра змінюється, стає насиченою необхідною вологою, м'якою і бархатистою на дотик.

Покращена формула дозволяє молочку гладко розподілятися по шкірі і повністю вбиратися. Використовувати засіб можна на будь-яких ділянках, в тому числі там, де зволоження шкіри потрібно найбільше - ноги, руки, кінчики пальців.

Спрей для обличчя і тіла

Суха і тьмяна шкіра здатна зіпсувати настрій будь-якій дівчині. Спеціально для того, щоб повернути шкірі сяючий і здоровий вигляд, був розроблений зволожуючий спрей Aqua Di Vita Toning Water. Завдяки тому, що засіб представлено у вигляді спрея, воно рівномірно і економно витрачається.

Спрей моментально зволожує шкіру, заспокоює і освіжає її. Щоб повернути здатність шкірі сяяти, утримувати вологу і бути в тонусі, щодня використовуйте японський спрей на обличчя і тіло.

Засіб можна також використовувати як основу для щоденного макіяжу. Не забувайте спрей з собою, його можна використовувати в будь-якому місці для моментального зволоження шкіри.

Гель для душу

Одним з дивних властивостей гелю для душу Aqua Di Vita Extra Soap, крім ретельного очищення і зволоження шкіри, є омолоджуючий ефект. Гель розгладжує і підтягує шкіру, допомагає позбутися від зайвих жирових накопичень на тканинах шкіри тіла.

У складі кошти немає агресивних штучних компонентів, він не викликає алергії. Гель для душа захищає шкіру від впливів зовнішнього середовища і зберігає водний баланс в нормі.

Ідеально підходить тим, у кого суха шкіра тіла.

Купити товар можна в нашому магазині за найпривабливішими цінами.

Рекомендовані товари

Wamiles Aqua Di Vita Toning Water Сироватка-спрей для тіла і обличчя, 200 мл

Wamiles Aqua Di Vita Toning Water Сироватка-спрей для тіла і обличчя, 200 мл

Зволожувальний спрей Aqua Di Vita Toning Water Wamiles, 200 мл Вік: за необхідності Призначення: професійний догляд за тілом Тип шкіри: будь-який тип Опис: Зволожувальний спрей Aqua Di ..

2195 грн.

Wamiles Aqua Di Vita Extra Soap Гель для душу, 300 мл

Wamiles Aqua Di Vita Extra Soap Гель для душу, 300 мл

Концентрований зволожувальний гель для душу Aqua Di Vita Extra Soap Wamiles, 300 мл Похід у душ - чудовий спосіб "перезавантаження". Вологий гель для душу від Wamiles повинен бути у ..

2322 грн.

Wamiles Aqua Di Vita Extra Milk Зволожуюче молочко для тіла, 200 мл

Wamiles Aqua Di Vita Extra Milk Зволожуюче молочко для тіла, 200 мл

Концентроване зволожувальне молочко для тіла Aqua Di Vita Extra Milk Wamiles, 200 мл Молочко для тіла з фітоестрогенами Aqua Di Vita Extra Milk захищає та зволожує шкіру. Засіб зробить її більш гла..

3729 грн.

Wamiles Aqua Di Vita Phyto Natura Hand Cream Крем для рук, 20 мл

Wamiles Aqua Di Vita Phyto Natura Hand Cream Крем для рук, 20 мл

Aqua Di Vita Phyto Natura Hand Cream | крем для рук WAMILES   Наші руки протягом усього дня схильні до впливу різних зовнішніх факторів. тому їм потрібні спеціальні засоби. Крем для рук A..

903 грн.