Б'юті-дівич-вечір Христини Світличної в компанії з ОТОМЕ

Косметичний бренд ОТОМЕ взяв участь в спільному заході з топ-візажистом, стилістом і просто приємною дівчиною Хрістіною Світличної.

8 жовтня ми стали партнером в б'юті-дівич-вечорі, проведеному Христиною для всіх дівчаток, дівчат, жінок, бажаючих знати все про правила «правильного» щоденного макіяжу. Макіяжу, актуального для робочих буднів, а також для легких і невимушених зустрічей в колі друзів.

Захід вийшов вельми цікавим, пройшло в невимушеній легкої обстановці, створеної Христиною і її помічниками в б'юті-просторі YOURSPACE.

Макіяж, який демонструвала Крістіна на своїй моделі Олександрі, багато в чому був виконаний з використанням продукції марки ОТОМЕ.

Після очищення шкіри обличчя була зроблена процедура легкої ексфоліації шкіри (зняття верхніх ороговілих клітин шкіри) за допомогою інноваційного пілінг-гелю марки Wamiles - Exfoliation Lite. Використання його перед нанесенням макіяжу - відмінний спосіб вирівняти рельєф шкіри, згладити невеликі зморшки, і підкоригувати колір обличчя.

Після цього були використані емульсія і крем Марки з зволожуючою серії, щоб наситити і зволожити шкіру перед make-up.

У декоративній косметиці Марки Христина вибрала відповідний відтінку шкіри моделі ВВ-крем, який в деяких, більш світлих ділянках шкіри моделі ідеально підлаштується під колір обличчя і став абсолютно невидимим, але ефектно приховує недоліки шкіри.

У макіяжі також активно використовувався коректор OTOME і рум'яна, які надають приємний, злегка видимий рум'янець на вилицях моделі. Кількість рум'ян коректувалося візажистом, враховуючи образ і форму обличчя моделі.

Окремий захват викликала капсульна туш (бестселер ОТОМЕ), яка крім легкого нанесення на вії, відразу ж дає ефект обсягу і довжини будь-яким, навіть самим невиразним віям. Про спосіб її зняття з вій нами вже було сказано неодноразово.

Отже, після показового макіяжу прийшов час практики. Відвідувачі заходу робили макіяж на «себе коханих», використовуючи косметику ОТОМЕ.

У хід пішли тональні основи різних видів і відтінків, рум'яна, олівці для очей, туш для вій, рум'яна і пудри.

Макіяжі вийшли дуже ефектні, але в той же час природні і без надлишків.

Кожен з відвідувачів дівич-вечора зазначив відмінну якість косметики японського бренду ОТОМЕ і отримали в подарунок мініатюри улюблених засобів клієнтів, щоб спробувати їх ще в звичній домашній обстановці «без зайвих очей».

OTOME Cosmetics

 

Більше інформації по цій темі:

Як підібрати тіні для повік за кольором очей?

Як підібрати тіні для повік за кольором очей?

У всі часи жінки прагнули виглядати неперевершено. Для цього вони використовували різні види косметики. Кожен елемент макіяжу, будь то помада, рум'яна або тіні для повік виконують певну функцію. Зупинимося докладніше на тінях. З їх допомогою можна створювати як щоденний, так і святковий і вечірн..

Пілінг обличчя в домашніх умовах

Пілінг обличчя в домашніх умовах

Профессиональный або домашний пілінг - очищення обличчя, видалення епідермісу, клітини якого погіршують стан шкіри, тонус, колір обличчя. Крім цього вони заважають проникненню харчових речовин у верхні шари шкіри. У погоні за молодістю, на що тільки не готові піти дівчата, забуваючи про те..

Японська туш для вій вже в Україні!

Японська туш для вій вже в Україні!

    Цікавить японська косметика на офіційному сайті в Україні? Розглядаєте можливість купити японську косметику в інтернет-магазині? Косметика марки OTOME пропонує широке різноманіття засобів для макіяжу та догляду за шкірою. Японський шампунь, засіб для росту волосся, лінії ..

Рекомендовані товари

Wamiles Exfoliation Lite Домашній Пілінг, 75 мл

Wamiles Exfoliation Lite Домашній Пілінг, 75 мл

Wamiles Exfoliation Lite Домашній Пілінг, 75 мл  Щоб повернути шкірі здоровий, сяючий вигляд, необхідно проводити регулярне відлущування. Атравматичний гелевий пілінговий засіб Wamiles Exfolia..

3978 грн.

OTOME MASCARA VOLUME & LENGTH Туш для вій, 7 г

OTOME MASCARA VOLUME & LENGTH Туш для вій, 7 г

OTOME MASCARA VOLUME & LENGTH Туш для вій , 7 г           Капсульна туш для вій OTOME MASCARA VOLUME & LENGTH забезпечить вражаючу довжину ..

1317 грн.

0 грн.

Коментарі

Написати коментар [відмінити відповідь]

Увага: HTML розмітка не підтримується!!
    Погано           Добре