Декоративна косметика for you.

Makeup - кращий друг всіх дівчат. Де б ви не знаходилися: офіс, кафе або на романтичному побаченні - ви ідеальні всюди, завдяки декоративній косметиці, яка приховає недоліки і підкреслить достоїнства, створюючи при цьому ідеальний і доглянутий вигляд.
Її головна мета - виділити природну красу, надати свіжість і шарм.

Перший і найважливіший етап при створенні ідеального макіяжу - це нанесення тональної основи, ст-крему, консілера і пудри.
Перед покупкою базової декоративної косметики ви повинні бути впевнені в природному і якісний склад, в легкості продукту і в правильному виборі тону.

Читайте далі і ми розповімо вам про найкращих б'юті-продуктах і кожна з вас знайде для себе той самий ідеальний.

1. Moisturizing cream-fluid foundation natural glow Отоме
Легкий крем-флюїд з тонким ароматом японської сливи забезпечує невагоме покриття і дивовижний сяючий тон.
У складі флюїду містяться особливі компоненти - вітаміни і антиоксиданти, які інтенсивно зволожують і живлять шкіру, допомагають приховати недосконалості, захищають від негативного впливу зовнішнього середовища. Світловідбиваючі частинки підсвічують Вашу шкіру, додаючи яскраве свіже сяйво. Ідеальний для літнього періоду, має сонцезахисний фактор SPF15, PA ++.

2. Perfect skin care BB Cream OTOME.
ВВ-крем Отоме - косметика створена для відновлення шкіри і використовується як чудова основа під макіяж.
Крем ніжно доглядає за шкірою, зволожує і оберігає від негативних зовнішніх впливів, позбавляє від пігментних плям і покращує колір обличчя.
Під кремом шкіра вільно дихає і збагачується корисними елементами, що входять до складу крему екстрактів.

3. Cream foundation Matt OTOME.
М'який зволожуючий ефект створює тональний крем Отоме, він же забезпечує ніжний колір. Тональний крем підходить для змішаного і нормального типу шкіри і навіть власникам проблемної і жирної шкіри з ним буде комфортно.
Його формула багата антиоксидантами, церамідамі, амінокислотами. Завдяки цьому складу, сповільнюються процеси старіння, відновлюється м'якість шкіри, а надійний захист від ультрафіолетових променів в тональному кремі забезпечується сонцезахисними добавками SPF21, PA ++

4. Compact powder OTOME
Пудра - це паличка - виручалочка в косметичці будь-якої дівчини, здатна моментально надати обличчю свіжий, відпочив, доглянутий вигляд, замаскує зморшки, приховає сліди висипань, темні кола під очима і надійно зафіксує макіяж.
Пудра здатна подарувати вашій шкірі оксамитовий тон і повернути красу шкіри зсередини. Дуже ніжна і повітряна, створена на основі сквалану і антиоксидантів, компактна пудра OTOME вирівняє і зволожить Вашу шкіру.

5. Retouch concealer 
У боротьбі з недосконалістю шкіри, зморшками і темними колами під очима, переможцем вийде ніжний маскує консилер OTOME. Основа консілера - екстракт витяжки з печінки акули, ексклюзивний інгредієнт компанії Wamiles, натуральні компоненти і антиоксиданти. Вони глибоко зволожують і пом'якшують шкіру, стимулюють вироблення колагену, забезпечують захист. У місцях нанесення консілера Ваша шкіра вдосконалюється зовні і зсередини.

Будьте впевнені, з цими базовими б'юті-продуктами ваша шкіра знову стане здоровою, придбає доглянутий вигляд і буде випромінювати красу і свіжість.

Рекомендовані товари

OTOME Perfect Skin Care ВВ-Крем, 35 g

OTOME Perfect Skin Care ВВ-Крем, 35 g

ВВ-Крем / OTOME Perfect Skin Care BB, 35 g Вік: 14+ Призначення: якісний макіяж і дбайливий догляд Тип шкіри: нормальна, комбінована, жирна, проблемна. Опис: ВВ-крем OTOME є ідеальною о..

1449 грн.

OTOME Compact Powder Компакта Пудра, 12г

OTOME Compact Powder Компакта Пудра, 12г

OTOME Compact Powder Компактна пудра, 12 г Компактна японська пудра відрізняється від західних аналогів своєю легкою, шовковистою текстурою та натуральним складом. Вона не забиває пори і не підкрес..

1088 грн.

OTOME Cream Foundation Matt Матуючий тональний крем, 40 г

OTOME Cream Foundation Matt Матуючий тональний крем, 40 г

OTOME Cream Foundation Matt Тональний крем, що матує Тональний крем, що матує Cream Foundation Matt незамінний для жирної та комбінованої шкіри. Він стане чудовою базою для макіяжу, зробить тон шкі..

1275 грн.

ОТОМЕ Moisturizing cream-fluid foundation natural glow Зволожуючий крем-флюїд з ефектом сяйва

ОТОМЕ Moisturizing cream-fluid foundation natural glow Зволожуючий крем-флюїд з ефектом сяйва

ОТОМЕ Moisturizing cream-fluid foundation natural glow Зволожуючий крем-флюїд з ефектом сяйва Кожна з нас мріє про гарну, здорову шкіру. Зволожуючий крем флюїд Moisturizing cream - fluid foundation..

1360 грн.