ТОП-5 необхідних б'юті-продуктів цієї весни!

Після випробувань морозами, вітром і сухим повітрям наша шкіра стає тонкою, тьмяною, схильною до появи висипань. У весняний період вона потребує особливого догляду, який допоможе їй перебудуватися на новий ритм, адаптуватися до сонця і тепла.

Основні принципи догляду за шкірою навесні:

  • очищення ー засіб для вмивання підбираємо за типом шкіри;
  • зволоження ー щоденне використання крему за типом шкіри і регулярне застосування зволожуючих масок;
  • захист від ультрафіолету ー підбираємо засоби з SPF мінімум 30.

Топ-5 засобів для догляду за шкірою цієї весни

Супервосстанавлівающая емульсія-активатор клітин

Дія кошти направлено на глибокі шари шкіри. Стимулює синтез колагену і еластину, має антиоксидантні властивості. В результаті використання емульсії помітно знижується глибина зморшок, прискорюється загоєння ранок, вирівнюється колір шкіри. Засіб рекомендовано застосовувати 2-3 рази в тиждень після очищення і тонізації шкіри.

Домашній пілінг

Щоб оновити епідерміс, необхідно дбайливо очистити шкіру від старих ороговілих клітин. Пілінг не містить кислоти, і не травмує шкіру. М'яко очищає шкіру, видаляє забруднення і частинки омертвілої шкіри без абразивних травмуючих компонентів. Завдяки цьому запускається механізм самооновлення шкіри. Відмінна домашня альтернатива салонним пілінг. Застосовується 1-2 рази в тиждень на попередньо очищену шкіру. Після рекомендується нанести зволожуючий крем з високим SPF.

Бальзам-основа для губної помади

Перепади температури і пересихання призводить до появи лущення і тріщин. Для усунення та профілактики цих проблем досить використовувати бальзам для губ. Бальзам воложить, стимулює регенерацію шкіри і захищає від обвітрювання. Можна застосовувати як самостійний засіб, або як основу під губну помаду. В останньому випадку колір помади виглядає насиченим, а текстура лягає рівніше.

Маски для обличчя з чутливої ​​шкіри

Такий засіб допомагає зняти запалення, позбутися від червоності і неприємних відчуттів на шкірі. При регулярному застосуванні маски замінять вас похід до косметолога. Вирівнюється тон особи, знижується набряклість, йдуть судинні сіточки, шкіра стає м'якою і зволоженою. Японська косметика містить мінерали з гарячих джерел, які проникають в усі шари епідермісу, стимулюють обмінні процеси, прискорюють регенерацію шкіри.

Молочко для захисту від сонця

Засіб з високим рівнем SPF запобігає згубний вплив УФ-променів на шкіру: поява пігментації, фотостаріння, рак шкіри. Крім сонцезахисного ефекту засіб має зволожуючі, регенеративними і протизапальними властивостями. Стійко до поту і шкірного сала, зберігається на шкірі протягом дня. Можна використовувати як основу під макіяж.

Рекомендовані товари

OTOME Super Regenerative Cream Emulsion Activator Супервідновлювальна емульсія-активатор клітин ОТОМЕ, 48мл

OTOME Super Regenerative Cream Emulsion Activator Супервідновлювальна емульсія-активатор клітин ОТОМЕ, 48мл

Супервідновлювальна емульсія-активатор клітин ОТОМЕ / Super Regenerative Cream Emulsion Activator Otome 48мл Вік: від 30-35 років Призначення: спеціальний догляд Тип шкіри: будь-який тип М..

6396 грн.

Wamiles Exfoliation Lite Домашній Пілінг, 75 мл

Wamiles Exfoliation Lite Домашній Пілінг, 75 мл

Wamiles Exfoliation Lite Домашній Пілінг, 75 мл  Щоб повернути шкірі здоровий, сяючий вигляд, необхідно проводити регулярне відлущування. Атравматичний гелевий пілінговий засіб Wamiles Exfolia..

3978 грн.

Wamiles Face the Lip Base Бальзам-основа для губної помади, 2,3 г

Wamiles Face the Lip Base Бальзам-основа для губної помади, 2,3 г

Wamiles Face the Lip Бальзам -основа для губної помади Бальзам-основа для помади з ефектом об'єму і Anti-age допомагає підготувати губи до нанесення помади, зволожує їх, вирівнює поверхню і с..

2211 грн.

Wamiles Sunprotect Essence SPF 46 Молочко для захисту від сонця, 30 мл.

Wamiles Sunprotect Essence SPF 46 Молочко для захисту від сонця, 30 мл.

Wamiles Sunprotect Essence SPF 46 Молочко для захисту від сонця Есенція для захисту від сонця від Вамілес має бути в кожній косметичці. Аналогів даному продукту немає в жодного виробника. Вона забе..

3751 грн.

ОТОМЕ Delicate Care Recovery Face Mask Маска для обличчя з чутливою шкірою 1шт., 25 мл

ОТОМЕ Delicate Care Recovery Face Mask Маска для обличчя з чутливою шкірою 1шт., 25 мл

ОТОМЕ Delicate Care Recovery Face Mask Маска для обличчя з чутливою шкірою 1 шт., 25 мл.  Відновлююча маска має унікальну форму, яка щільно прилягає, забезпечуючи максимальне проникнення актив..

382 грн.

OTOME Delicate Care Recovery Face Mask Набір Масок для чутливої шкіри обличчя, 6 шт. по 25 мл

OTOME Delicate Care Recovery Face Mask Набір Масок для чутливої шкіри обличчя, 6 шт. по 25 мл

Маска для чутливої шкіри обличчя OTOME / Delicate Care Recovery Face Mask Otome, 6*25 мл Концентровано-насичена мінералами з гарячих джерел Японії «онсен», тканинна маска для чутли..

1953 грн.