Як правильно використовувати органічну косметику?

Як правильно використовувати органічну косметику

Сьогодні багатьох жінок, які прагнуть зберегти свою красу, здоров'я і молодість, цікавить питання про властивості натуральної косметики. Її приклади ми можемо побачити в таких засобах як маски, лосьйони, креми, мазі, тоніки, компанії ОТОМЕ, які ви можете знайти на нашому сайті. Спробуємо розібратися, що відноситься до органічної косметики, чим вона корисна для жіночого здоров'я, які недоліки має і чи безпечно її використання.

Що таке органічна косметика?

Даний термін стоїть на ряду з такими поняттями як Біокосметика, екокосметіка. Сучасна косметична індустрія включає масу нових трендів, які повертають нас до природності, до здорового способу життя, до правильного харчування, заняття спортом. Така тенденція притаманна органічній косметиці, яка є не тільки напрямком в індустрії краси, а й цілою філософією.

Натуральність повинна виражатися в усьому: від товару до її пакувального матеріалу. Натуральна косметика вважається органічною, якщо до її складу входять інгредієнти, вирощені в екологічно чистих умовах, а також пройшли сертифікацію. Навіщо піддавати шкіру хімії, якщо можна звернутися за допомогою до матінки природи - екстрактів рослин, квітів, фруктів, масел! Це властиво мінеральної косметики ОТОМЕ, яка є популярною серед прихильниць натуральності!

Переваги використання натуральної косметики

Використання косметичних засобів має ряд переваг:

  • Косметика не включає токсинів і може вивести накопичені шкідливі речовини з організму;
  • Виготовлені з натуральних інгредієнтів, косметичні засоби не проводять тестування на тваринах;
  • Упаковка з екологічного матеріалу;

Популярні види органічної косметики

Косметика з чистих інгредієнтів, включає безліч засобів. А саме, органічне мило (для рук, тіла), шампуні, скраби, засоби для зняття макіяжу на основі масел, сироватки і різні креми. Найпопулярнішими видами органічної косметики прийнято вважати мило. Натуральне мило виготовляють за технологією, що дозволяє зберегти корисні речовини компонентів, які входять до його складу. Це ефірні масла, молоко, чиста вода, мед і відвари трав.

Не менш популярним натуральним засобом є шампунь, що не включає до складу парабенів. Парабени - це хімічні шкідливі консерванти, які можуть викликати алергію і стати причиною шкірних захворювань. Даний вид органічної косметики як шампунь, може включати кокосульфат. Він є витяжкою з кокоса, що абсолютно безпечний для здоров'я людини.

Купуючи косметичні засоби, подбайте про своє здоров'я! ОТОМЕ пропонує широкий вибір продукції, в складі яких тільки натуральні компоненти.

Натуральній косметиці OTOME можна довіряти!

 

OTOME Cosmetics

Рекомендовані товари

OTOME Perfect Skin Care ВВ-Крем, 35 g

OTOME Perfect Skin Care ВВ-Крем, 35 g

ВВ-Крем / OTOME Perfect Skin Care BB, 35 g Вік: 14+ Призначення: якісний макіяж і дбайливий догляд Тип шкіри: нормальна, комбінована, жирна, проблемна. Опис: ВВ-крем OTOME є ідеальною о..

1449 грн.

OTOME Aqua Basic Care Moisturising Cream Зволожуючий крем для обличчя, 40 мл

OTOME Aqua Basic Care Moisturising Cream Зволожуючий крем для обличчя, 40 мл

Зволожувальний крем для обличчя Отоме / Aqua Basic Care Moisturising Cream Otome, 40 мл Якщо водний баланс не заповнити, то шкіра стає грубою та сухою, вона може розтріскуватися. Продукти ОТОМЕ роз..

2441 грн.

OTOME Perfect Skin Care Deep Moist Hair Mask Маска для відновлення волосся, 190 г

OTOME Perfect Skin Care Deep Moist Hair Mask Маска для відновлення волосся, 190 г

OTOME Perfect Skin Care Deep Moist Hair Mask Маска для відновлення волосся Неправильний догляд, шкідливі звички, стреси, екологія – ці та багато інших факторів роблять волосся слабким, тьмяни..

1451 грн.

Коментарі

Написати коментар [відмінити відповідь]

Увага: HTML розмітка не підтримується!!
    Погано           Добре