5 кращих засобів для проблемної та жирної шкіри, про які знають тільки японці!

Шкіра - показник здоров'я і краси. І щоб завжди мати бездоганний вигляд, необхідно правильно підібрати засоби по догляду для свого типу шкіри. Володарі проблемної і жирної шкіри знають, як складно підібрати доглядову косметику, яка дійсно допомагає і не посилює проблеми. Часті висипання, вугри, чорні точки, жирний блиск, запалення - все ті проблеми, з якими потрібно боротися кожен день. І тут дуже важливо забезпечити шкіру необхідними живильними речовинами, позбутися від надлишків шкірного сала і при цьому не пересушити шкіру. З'єднати все це в одному засобі вдається не в кожному продукті.

Японські косметологи виділяють 5 кращих засобів для проблемної та жирної шкіри:

  1. Морська глина Танакура відмінно адсорбує надлишки шкірного сала;
  2. Вулканічний попіл Хоноліт очищує пори від глибоких забруднень;
  3. Деревне вугілля знищує хвороботворні мікроби;
  4. Японська слива знімає запальні процеси і моментально підсушує прищі;
  5. Амінокислоти знімають свербіж і подразнення;

У боротьбі за бездоганним результатом, японська марка косметики ОТОМЕ представила дійсно гідний продукт для проблемної та жирної шкіри. Поєднавши в собі всі кращі засоби для очищення жирної шкіри, Чорна Піна для вмивання Cleansing Foam Anti Acne подарує ідеальну шкіру без проблем!

Очищаюча пінка для жирної і проблемної шкіри Отоме Anti AcneОсновні дії очищуючої пінки для проблемної шкіри:

  • інтенсивна адсорбція надлишків шкірного сала;
  • глибоке очищення пір;
  • видалення відмерлих клітин;
  • прискорення регенерації клітин;
  • тривалий антибактеріальний ефект;
  • зволоження.

Все це подарує вам чисту, гладку і здорову шкіру!

Пінка для проблемної шкіри від ОТОМЕ відмінно справляється з висипаннями, вуграми, чорними точками і жирністю. Завдяки морської глині ​​Танакура, вулканічній грязі, деревного вугілля в складі відмінно видаляються надлишки шкірного сала, пори очищуються навіть від глибоких забруднень і хвороботворних мікробів. За рахунок конденсованої глибоководної морської води і ферментованого екстракту сливи знімаються запалення і підсушують прищі. З використанням пінки для жирної шкіри ОТОМЕ пори делікатно і при цьому глибоко очищуються, процеси окислення сповільнюються, а шкіра сяє здоров'ям. Завдяки амінокислотам в складі ви забудете про свербіння і подразнення, а ваша шкіра стане більш еластичною і зволоженою.

Після застосування пінки ОТОМЕ Anti Acne ви отримаєте відчуття чистоти, при цьому без стягнутості пір. Також відзначається помітне зменшення пір, шкіра не жирніє протягом дня. Чисте, гладке, матове обличчя - ось ваша реальність разом з пінкою від ОТОМЕ! Забудьте про проблеми жирної шкіри, подбайте про її красу правильно вже зараз! Ще ніколи раніше ранкові процедури не були такими легкими і приємними.

Крім того, японська фірма ОТОМЕ вирішила піти далі і приготувала для власників жирної і проблемної шкіри цілу серію продуктів OTOME PROBLEM CARE, з якої ви будете сяяти красою і здоров'ям! Чиста, гладка і перлова шкіра гарантована!

 

OTOME Cosmetics

Коментарі

Написати коментар [відмінити відповідь]

Увага: HTML розмітка не підтримується!!
    Погано           Добре