Макіяж для губ як у Мерілін Монро

Мерилін Монро - еталон краси, її стиль і макіяж підкреслюють досконалість образу.

Всесвітньо відома блондинка зуміла стати іконою стилю для багатьох. Багато пані бажають перетворитися і хоч трохи наблизитися до цього великого образу. Знакові фішки стилю: біляві кучері і колишеться білий наряд. Так чому б не відтворити її образ, ну хоча б в макіяжі?

Як відтворити макіяж Мерилін і яку косметику вибрати - про це всім далі.

 

Як же правильно робити макіяж Мерилін?

Make up Мерилін вельми специфічний і тому так важливо дотримуватися за алгоритмом. Однак він і універсальний, адже його успішно носять як блондинки, так і брюнетки, і руденькі.

Амплуа Мерилін Монро на увазі вибір червоного кольору і це константа! І для відтворення макіяжу вам необхідно підібрати потрібний відтінок червоного.

Акцент на губи

Справжньою фішкою макіяжу в образі Мерилін, є губи. І ось яка косметика нам знадобиться для цього образу:​

  1. Олівець для губ Wamiles (2 види: світлий і другою згідно тону помади);
  2. Помада Wamiles (також два види: природно, відтінок червоний, а друга декількома тонами світліше червоного);
  3. Блиск для губ OTOME.

Методика нанесення макіяжу губ

Крок 1. Малюємо контур губ, причому застосовуючи олівець світлого відтінку (можна вийти за контур губ), необхідно висвітлити простір, навколо губ.
Крок 2. Обводимо по контуру губ олівцем в тон помаді, при необхідності коригуючи форму губ. Рекомендація: слід зафарбувати всю поверхню губ олівцем для підвищення стійкості макіяжу.
Крок 3. Наносимо безпосередньо на губки обрану помаду (за допомогою кисті). Якщо виникнуть надлишки, в допомогу нам прийде серветка. Пройтися помадою вдруге.
Крок 4. Більш світлою помадою злегка виділяємо середину губ. Рекомендація: зараз ми надаємо додатковий обсяг губ.
Крок 5. Блиск! Контрольний штрих даного макіяжу - це блиск. Наносимо його поверх. Рекомендація: блиску має бути достатньо, навіть можна сказати предостатньо.

Бажаєте претендувати на достовірне перевтілення? Мушка, яка доречно буде красуватися на потрібному місці - лише підкреслить схожість!

 

OTOME Cosmetics

 

Більше інформації по цій темі:

Як виглядати молодше за свої роки?

Як виглядати молодше за свої роки?

Молодість шкіри обличчя завжди займала важливе місце в житті жінок. Виходячи зі статистичних даних, лише для третини з них прояв перших симптомів старіння як, по суті, сам вік не хвилюють і не грають для них суттєвої ролі. Чого не скажеш про тих 2-3 прекрасних дам, які піклуються про зовнішню..

Пілінг обличчя в домашніх умовах

Пілінг обличчя в домашніх умовах

Профессиональный або домашний пілінг - очищення обличчя, видалення епідермісу, клітини якого погіршують стан шкіри, тонус, колір обличчя. Крім цього вони заважають проникненню харчових речовин у верхні шари шкіри. У погоні за молодістю, на що тільки не готові піти дівчата, забуваючи про те..

Японська туш для вій вже в Україні!

Японська туш для вій вже в Україні!

    Цікавить японська косметика на офіційному сайті в Україні? Розглядаєте можливість купити японську косметику в інтернет-магазині? Косметика марки OTOME пропонує широке різноманіття засобів для макіяжу та догляду за шкірою. Японський шампунь, засіб для росту волосся, лінії ..

Рекомендовані товари

Wamiles Face The Lipstick Губна помада, 2,8 г

Wamiles Face The Lipstick Губна помада, 2,8 г

Wamiles Face The Lipstick Губна помада, 2,8 г     Помада Wamiles Face The Lipstick подарує гарний блиск, а також вишуканий колір. Завдяки натуральному складу вона ніжно дба..

2211 грн.

OTOME Блиск для губ

OTOME Блиск для губ

Якщо вам потрібен не тільки гарний макіяж, але і дбайливий догляд за шкірою губ , варто придивитися до цього блиску. Його можна наносити самостійно або як завершальний штрих поверх губної помади. З..

857 грн.

0 грн.

0 грн.

0 грн.

0 грн.

Коментарі

Написати коментар [відмінити відповідь]

Увага: HTML розмітка не підтримується!!
    Погано           Добре