Чи можна фарбувати вії тушшю? | Мой город Киев

Журналісти новинного порталу відповідають на це питання, використовуючи відгуки щасливих володарів японської туші OTOME:

Виразні очі з об'ємними віями - мрія кожної жінки. Деяких представниць прекрасної статі природа від народження нагородила красивими, пишними віями, а дівчата, які не задоволені виглядом своїх вій, використовують косметику для досягнення бажаного ефекту. Дуже просто переконатись, що тільки якісна туш надає віям бажаний вид. Однією з кращих заслужено вважається японська туш OTOME.

Детальніше за посиланням:

Більше інформації по цій темі:

Японська туш для вій вже в Україні!

Японська туш для вій вже в Україні!

    Цікавить японська косметика на офіційному сайті в Україні? Розглядаєте можливість купити японську косметику в інтернет-магазині? Косметика марки OTOME пропонує широке різноманіття засобів для макіяжу та догляду за шкірою. Японський шампунь, засіб для росту волосся, лінії ..

Японська туш для вій у подарунок!

Японська туш для вій у подарунок!

Термін дії акції – до 15 вересня 2017 г. Японська капсульна туш для вій у ПОДАРУНОК! При купівлі будь-яких товарів на сайті otome.com.ua на суму від 2000 грн. *при наявності акційного товара **знизки та бонуси по іншим акціям не враховуються &n..

Як довго погляд залишиться виразним з японської тушшю? | tuva

Як довго погляд залишиться виразним з японської тушшю? | tuva

Краща туш для вій оцінюється за допомогою відгуків: Звичайно, якщо підійти до питання жіночої привабливості предметно, то різні чоловіки можуть характеризувати її по-різному. Але все ж саме очі впевнено залишаються на одному з найперших місць. В принципі, тут немає нічого особливо дивного, тому я..

Рекомендовані товари

OTOME MASCARA VOLUME & LENGTH Туш для вій, 7 г

OTOME MASCARA VOLUME & LENGTH Туш для вій, 7 г

OTOME MASCARA VOLUME & LENGTH Туш для вій , 7 г           Капсульна туш для вій OTOME MASCARA VOLUME & LENGTH забезпечить вражаючу довжину ..

1317 грн.

0 грн.

Коментарі

Написати коментар [відмінити відповідь]

Увага: HTML розмітка не підтримується!!
    Погано           Добре