Знижка на найпотрібніші продукти літа!

Запитайте будь-якого японського б'юті-експерта, який продукт він би рекомендував для сяючої шкіри, і в дев'яти випадках з десяти він відповість: «Вам потрібні відлущувальні засоби».

Щоб ваша шкіра сяяла красою, з 15 по 28 липня запускаємо знижки на найкращі засоби для ексфоліації та глибокого очищення:

  • 10% на легендарний пілінг-скатку Wamiles Exfoliation Lite

Вас вразить вау-ефект від цього домашнього пілінгу, який МОЖНА І ТРЕБА використовувати влітку: відчуйте повне оновлення вашої шкіри, подаруйте їй здорове сяйво та насолоджуйтесь anti age дією. Для тих, хто любить, коли результат помітний одразу.

  • 10% на інтенсивно-очищуючий скраб Otome Problem Care

Японський рецепт збалансованого догляду для жирної/проблемної/підліткової шкіри, який ретельно очищає обличчя та стягує пори. Забудьте про відчуття липкості, шорсткості, розширених порах і надмірне виділення шкірного сала.

Подаруйте шкірі сяйво чистоти з Wamiles Cosmetics!

Рекомендовані товари

Wamiles Exfoliation Lite Домашній Пілінг, 75 мл

Wamiles Exfoliation Lite Домашній Пілінг, 75 мл

Wamiles Exfoliation Lite Домашній Пілінг, 75 мл  Щоб повернути шкірі здоровий, сяючий вигляд, необхідно проводити регулярне відлущування. Атравматичний гелевий пілінговий засіб Wamiles Exfolia..

3978 грн.

OTOME Problem Care Mask & Scrub Anti Acne Маска-скраб для проблемної шкіри обличчя, 100 г

OTOME Problem Care Mask & Scrub Anti Acne Маска-скраб для проблемної шкіри обличчя, 100 г

OTOME Problem Care Mask & Scrub Anti Acne Маска-скраб для проблемної шкіри обличчя, 100 г Маска-скраб для шкіри обличчя дбайливо очищає та робить шкіру гладкою та ніжною. Глибоководна морська в..

1814 грн.