Літня косметичка: Що має бути в косметичці влітку?

Косметика влітку відрізнятиметься від зимової. Гаряче сонце, з юшкою вітер, морська вода, велика кількість пилу піддають нашу шкіру справжнім випробуванням . Виснажлива літня спека і пил стимулюють активне виділення шкірного сала та поту. У літній період особливо важливо забезпечити правильний догляд, захист та зволоження.

Щоб пережити спеку і мати бездоганний вигляд, ми вирішили допомогти вам зібрати літню косметичку з кращими засобами.

Що поміняти у макіяжі на літо?

При виборі косметики потрібно враховувати особливості літнього догляду за шкірою. Є чимало б'юті-продуктів, яким доведеться піти у літню відпустку. Важливо полегшити макіяж , забезпечити захист від сонячних променів та зволожувати дерму. Кошти, які лягають на шкіру товстим шаром, заважатимуть їй «дихати» у спеку.

Власницям сухої та комбінованої шкіри потрібен зволожуючий праймер, а також ВР або СС крем. Якщо шкіра схильна до жирності, можна використовувати тональні мінеральні основи.

Бьюті-засоби для літньої косметички

Розберемося докладно яку косметику варто залишити у своїй косметичці влітку.

Крем із SPF

Зволожуючі засоби c SPF – головні продукти у літній косметичці. Вони забезпечать надійний захист від сонячних променів , а легка текстура надає свіжості обличчю. SPF необхідно регулярно оновлювати, але на вулиці навряд чи хтось це робитиме, а ось сухий спрей у сумочці врятує.

SPF – це фактор захисту від сонця, який показує, який відсоток сонячного випромінювання проходить через продукт. Влітку фактор захисту від сонця (SPF) має бути не нижче 30-50, але вибір залежатиме від кольоротипу шкіри. Наносити крем із SPF-захистом потрібно за 30 хвилин до виходу на вулицю.

Легкий BB- або CC-крем

СС та ВВ-креми ніжно доглядають шкіру. ВВ-крем при нанесенні нагадує живильний, він лягає рівним щільним шаром. За рахунок сяючих частинок, поживних та ліфтинг-компонентів шкіра виглядає свіжою і не перевантажується . ВВ-креми японського виробництва мають легку кремову текстуру, тому вони не відчуваються важкими або стягнутими на шкірі.

Дівчатам із жирним типом шкіри варто придивитися до СС-кремів. Вони мають фініш пудровий, а текстура ще легша. Вікова шкіра потребує особливого догляду, тому можна використовувати ВВ-крем з antiage-компонентами, які включають пептиди, антиоксиданти , гіалуронову кислоту.

Кремові рум'яна

Рум'яна кремові містять олії та різні зволожуючі компоненти. Вони дають змогу комбінувати кілька відтінків. Японські рум'яна мають багато переваг:

  • легко наносяться;
  • компенсують нестачу вологи;
  • забезпечать насичений колір ;
  • не течуть у спекотну погоду.

Мінеральні рум'яна відрізняються найчистішим складом, тому можуть використовуватися навіть для проблемної шкіри. Можна вибрати відповідний відтінок, який підкреслить переваги особи.

Яскраве водостійке підведення

Підводка для очей може бути не лише чорною, а й яскравішою. Темно – сині, бірюзові, коралові лайнери виглядають оригінально. Потрібно вибирати водостійкі формули , вони захищають макіяж від спеки та дощу. Ніжна текстура м'яко лягає на шкіру повік, не стягуючи її завдяки природним поживним та пом'якшувальним компонентам.

Водостійка туш

Японська туш для вій водостійка та якісна. Саме ці критерії одні з найважливіших при виборі засобів для літа. Вона додасть вашим віям обсягу та виразності. Спеціальний комплекс вітамінів захищає і зміцнює волоски. Завдяки водостійкій формулі туш підійде для походу в басейн або пляж.

Спрей-фіксатор

Спрей забезпечить літньому макіяжу стійкість цілий день. Він попереджає змащування декоративної косметики та появу жирного блиску. Легка текстура сформує невагому пелену на поверхні шкіри, створюючи при цьому ефект матовості або сяйва.

Літня косметика для обличчя

Що температура за вікном, то легше має бути макіяж. Є певні правила догляду за шкірою влітку, які потрібно враховувати перед використанням декоративної косметики:

  • правильне очищення ;
  • інтенсивне зволоження ;
  • надійний захист від сонця ;
  • турбота про ніжні ділянки.

Сильна спека та сонячні промені призводять до зневоднення тіла , тому не варто забувати про косметику для шкіри тіла. Протягом дня обов'язково обприскуйте обличчя термальною водою або звичайною мінеральною водою. Не варто зловживати косметикою, все добре в міру. Тому в наборі для літа мають бути засоби для очей (олівець, туш, підводка), косметика для губ (бальзам, помада), легкий тональний засіб та крем із SPF . Варто вибирати літню косметику в кремовому форматі, щоб вона не забивала пори, добре розподілялася та не скочувалась у спеку.

Літня косметичка для макіяжу очей

Для того, щоб у спеку не поправляти постійно макіяж очей, необхідно заздалегідь продумати якісь засоби краще придбати. Варто враховувати особливості літнього періоду. У сильну спеку тіні можуть скочуватися, тому використовується праймер. Зверху наносять матові тіні. Важливо уникати блиску та мерехтіння тіней, це може створювати ефект жирного блиску.

Лайнери та водостійкі олівці також мають бути у косметичці. З їхньою допомогою легко підвести очі. Рекомендуємо використовувати не надто темні кольори, щоб не «обтяжувати» образ. Коричнева туш допоможе додати невеликої м'якості образу.

Для макіяжу губ

З макіяжем губ влітку все просто потрібен гарний бальзам та легка помада. Зволожуючий бальзам не дає шкірі пересихати, містить вітаміни, а також гіалуронову кислоту. Косметика має легку консистенцію і досить швидко поглинається. Бальзам можна використовувати самостійно або як основу під помаду. Вибирайте кремові або матові помади, а глянець залиште для особливих випадків. Щоб продовжити стійкість макіяжу, не забувайте користуватися праймером.

Літній догляд за собою вимагає дуже уважного та ретельного підходу. З якісними японськими б'юті – продуктами ви виглядатимете бездоганно навіть у літню спеку.

Коментарі

Написати коментар [відмінити відповідь]

Увага: HTML розмітка не підтримується!!
    Погано           Добре