ОТОМЕ Delicate Care Recovery Face Mask Маска для обличчя з чутливою шкірою 1шт., 25 мл

Ціна
382 грн.
У наявності

Модель: 184013

  • Виробник: OTOME
  • Бонусні бали: 19
  • Ціна у бонусних балах (для зареєстрованих клієнтів): 382
  • Самовивезення до 18:00 г. за адресою:
    03150, м. Київ, вул. Антоновича, 131, офіс 171;
  • Відправлення “Новою Поштою” по Україні здійснюється безкоштовно в день замовлення при оформленні замовлення до 17:00 г.
    при замовленні після 17:00 г. - відправлення здійснюється наступного робочого дня;
  • Відправлення Укрпоштою здійснюється по Україні безкоштовно наступного робочого дня.
  • Готівкою - оплата кур'єру безпосередньо при отриманні замовлення, або в пункті самовивозу;
  • Накладений платіж - при отриманні замовлення у відділенні Нової Пошти;
  • Онлайн за допомогою кредитної картки Visa / Master Card;
  • Переказом коштів на розрахунковий рахунок.

Всі засоби сертифіковані відповідно до законодавства України.
Сертифікати::

  • №05.03.02-03/18257 від 31.05.2016 г.
  • №05.03.02-03/18258 від 31.05.2016 г.
  • №05.03.02-03/18259 від 31.05.2016 г.

Висновок експертизи згідно Європейських медичних критеріїв безпеки та показників якості (Реграмент ЄС №1223/2009 Європейського Парламенту від 30.11.2009 р.):

  • індекс негативної дії на шкіру людини - 0 балів.

ОТОМЕ Delicate Care Recovery Face Mask Маска для обличчя з чутливою шкірою 1 шт., 25 мл. 

Відновлююча маска має унікальну форму, яка щільно прилягає, забезпечуючи максимальне проникнення активних інгредієнтів. Засіб допомагає зволожити та освітлити шкіру, зменшити пігментацію та покращити її текстуру.

Тканинна маска для чутливої шкіри легко наноситься та не вимагає змивання. Завдяки інтенсивному просоченню корисними для шкіри компонентами маска починає діяти відразу після фіксації на обличчі. Вона надає сяйва та здорового кольору обличчя, усуває наслідки стресових факторів та нестачі сну, нормалізує баланс вологи.

Переваги ОТОМЕ Delicate Care Recovery Face Mask

У догляді східних красунь окреме місце займають маски. Завдяки особливому складу та унікальним інгредієнтам японська маска ОТОМЕ для чутливої шкіри обличчя має багато переваг:

  • Сприяє синтезу колагену та надає ліфтинг-ефект.
  • Зміцнює бар'єрні функції шкіри.
  • Знімає роздратування, усуває запалення та почервоніння.
  • Насичує шкіру вологою, бореться із сухістю та зневодненістю.
  • Має нелипку текстуру, дарує шкірі м'якість і бархатистість.
  • Відновлює природний колір обличчя, роблячи його сяючим.

Засіб може використовуватися для проблемної шкіри для усунення висипів та подразнень, пов'язаних з активною роботою сальних залоз, нормалізуючи їхню роботу. Маска стане чудовим доповненням до щоденного догляду за шкірою і підійде для “екстренної допомоги”, коли шкірі необхідно швидко повернути свіжий та відпочилий вигляд.

Маска містить високоякісні інгредієнти, такі як гліцерин, пантенол, екстракти рослин, вітаміни, які будуть живити, заспокоювати та відновлювати шкіру.

Спосіб застосування ОТОМЕ Delicate Care Recovery Face Mask

Тканинна маска виготовляється з ніжного матеріалу та повністю повторює форму жіночої особи. Наносити цей б'юті - продукт потрібно на чисту шкіру обличчя. Для цього потрібно дістати маску з пакета та розмістити її на обличчі. Вона має повністю її покривати. Засіб не потрібно змивати, а просто зняти за 10 хвилин.

Рекомендація

Для того, щоб досягти кращого ефекту, потрібно кінчиками пальців зробити патинг і після цього можна продовжити подальший догляд за шкірою. Використовуйте засіб один раз на тиждень або за потреби для інтенсивного догляду.

Характеристики
Призначення: Від роздратування
Вік: 12+
Тип шкіри: Чутлива
Час застосування: Універсальний
Стать: Для жінок
Тип товару: Маска
Застосування
Застосування: - Після вмивання, дістати маску з пакета, розгорнути і прикласти до обличчя, так щоб вона покривала все обличчя. - Через 5-10 хвилин, зняти маску. Чи не змивати! - Кінчиками пальців робити паттінг, як би «вбиваючи» засіб в шкіру і продовжити подальший догляд.
Склад
Склад: WATER, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, 1,2ーHEXANEDIOL, PANTHENOL, XANTHAN GUM, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) EXTRACT, PEGー240/HDI COPOLYMER BISーDECYLTETRADECETHー20 ETHER, ARGININE, 6ーAMINOCAPROIC ACID, ARBUTIN, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, NIACINAMIDE, ARCTOSTAPHYLOS UVA URSI LEAF EXTRACT, MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE
Вера 03.11.2023

Маска просто чудо для моей чувствительной кожи. Она легко наносится и увлажняет дерму. Кожа становится такой нежной, просто сияющей. Кроме этого, снимается раздражение, покраснение. Еще я заметила, что цвет лица выравнивается после нанесения маски.

Диана 19.04.2020

После тех результатов, что я получила с Bio Support теперь хочется перепробовать как можно больше продукции компании Wamiles. Очень удобная форма самой тканевой маски, без резких запахов, дает крутой эффект успокоения кожи, особенно эффективна после пилинга. Очень рекомендую!

Света 27.12.2017

Позвонила в интернет-магазин с просьбой посоветовать что-то для чувствительной кожи. После разговора с менеджером купила эту линию с масками. Про маски хочу написать отдельно. Для моей кожи с холодовой аллергией самое оно. Сразу снимает покраснение и кожа гладкая становится. За последнее время - лучшее, что я пробовала.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре
Рекомендовані товари

OTOMЕ DELICATE CARE Recovery Cream Крем для чутливої шкіри обличчя, 30 г. Відновлюючий крем для чутливої шкіри містить заспокійливі інгредієнти, які допомагають знизити подразнення та почервоніння ..

3156 грн.

ОТОМЕ Delicate Care Recovery Cleansing Foam Ультрам'яка пінка для обличчя Важливий етап, який включає щоденний догляд шкіри обличчя – очищення. З цим завданням відмінно впорається ультрам..

2044 грн.

ОТОМЕ DELICATE CARE Recovery Emulsion Емульсія для чутливої шкіри обличчя Емульсія для чутливої шкіри відрізняється легкою текстурою та приємним ароматом. У її складі унікальні компоненти, які забе..

2899 грн.

Маска для чутливої шкіри обличчя OTOME / Delicate Care Recovery Face Mask Otome, 6*25 мл Концентровано-насичена мінералами з гарячих джерел Японії «онсен», тканинна маска для чутли..

1953 грн.

ПОДАРУНКОВА КАРТКА ОТОМЕ, 1000 грн. Картка надає право одноразово обрати товар на суму 1000 грн. в інтернет-магазині otome.com.ua. При обранні товарів на суму, меншую 1000 грн., залишок не поверта..

1000 грн.

Серія для проблемної шкіри TROUBLE CARE "OTOME"  При липкості, шорсткості шкіри, проблемах з порами і вуграх через жирність шкіри Неправильний догляд за комбінованою / жирною..

7601 грн.

OTOME Face Mask Ultra Lifting Омолоджуюча маска для обличчя Маска для обличчя Anti-age дає ефект ліфтингу, зволоження шкіри, розгладжує зморшки. Вона забезпечить необхідний догляд за шкірою обличчя..

754 грн.

Хiт

Wamiles Sunprotect Essence SPF 46 Молочко для захисту від сонця Есенція для захисту від сонця від Вамілес має бути в кожній косметичці. Аналогів даному продукту немає в жодного виробника. Вона забе..

3751 грн.

Зволожуюча серія для сухої шкіри AQUA BASIC CARE “OTOME” Для людей, які страждають від сухої шкіри і від викликаних сухістю дрібних зморшок. Старіння шкіри починається з сухості. Кол..

7921 грн.

Серія для чутливої шкіри DELICATE CARE “OTOME” Для людей, які страждають від роздратування шкіри, підвищеної чутливості, вугрового висипання. Недолік сну і нерегулярне харчування, по..

10052 грн.

Wamiles BioFlex motion Біологічно активна добавка Якщо в суглобах спостерігаються болючі відчуття, хрускіт, вони ослаблені, рекомендуємо спробувати Wamiles BioFlex motion. Це активна біологічна доб..

3468 грн.

ПОДАРУНКОВИЙ МУЗИЧНИЙ ОНЛАЙН-СЕРТИФІКАТ Отоме Чудовий подарунок - сертифікат на японську косметику. При замовленні сертифіката вкажіть суму, яку необхідно зарахувати на рахунок. Після оплати, з вами..

1000 грн.

Wamiles Face Skin Emulsion E Вітамінно-мінеральна емульсія для зняття макіяжу Японська емульсія для зняття макіяжу не просто видаляє забруднення , але й підтримуватиме водний баланс епідермісу, нас..

3782 грн.

Новинка

Wamiles Sunprotect Essense C Сонцезахисне молочко, 50 мл Японське сонцезахисне молочко нового покоління - засіб для щоденного комплексного захисту високого ступеня SPF 50 PA ++++ від фотостаріння, ..

4444 грн.