Wamiles Aqua Di Vita Phyto Natura Hand Cream Крем для рук, 20 мл

Ціна
903 грн.
У наявності

Модель: 170890

  • Виробник: Wamiles
  • Бонусні бали: 45
  • Ціна у бонусних балах (для зареєстрованих клієнтів): 903
  • Самовивезення до 18:00 г. за адресою:
    03150, м. Київ, вул. Антоновича, 131, офіс 171;
  • Відправлення “Новою Поштою” по Україні здійснюється безкоштовно в день замовлення при оформленні замовлення до 17:00 г.
    при замовленні після 17:00 г. - відправлення здійснюється наступного робочого дня;
  • Відправлення Укрпоштою здійснюється по Україні безкоштовно наступного робочого дня.
  • Готівкою - оплата кур'єру безпосередньо при отриманні замовлення, або в пункті самовивозу;
  • Накладений платіж - при отриманні замовлення у відділенні Нової Пошти;
  • Онлайн за допомогою кредитної картки Visa / Master Card;
  • Переказом коштів на розрахунковий рахунок.

Всі засоби сертифіковані відповідно до законодавства України.
Сертифікати::

  • №05.03.02-03/18257 від 31.05.2016 г.
  • №05.03.02-03/18258 від 31.05.2016 г.
  • №05.03.02-03/18259 від 31.05.2016 г.

Висновок експертизи згідно Європейських медичних критеріїв безпеки та показників якості (Реграмент ЄС №1223/2009 Європейського Парламенту від 30.11.2009 р.):

  • індекс негативної дії на шкіру людини - 0 балів.

Aqua Di Vita Phyto Natura Hand Cream | крем для рук WAMILES  

Наші руки протягом усього дня схильні до впливу різних зовнішніх факторів. тому їм потрібні спеціальні засоби. Крем для рук Aqua Di Vita Phyto Natura Hand Cream забезпечить комплексний догляд за ніжною шкірою рук.

Крем для рук Aqua Di Vita Phyto Natura, що відновлює, на основі ароматної сливової води, а також комплексу гіалуронової кислоти, мінералів і полісахаридів стане потужним зволожуючим засобом.

Властивості крему для рук Aqua Di Vita Phyto Natura

Поживний крем Aqua Di Vita Phyto Natura Wamiles має такі властивості :

  • живить і зволожує дерму;
  • усуває відчуття сухості;
  • регенерація пошкоджених ділянок;
  • відновлення водно-ліпідного шару;
  • омолоджуючий ефект;
  • захист від твердої води, сонця, перепадів температур та інших факторів.

Крем підходить для використання на шиї та в зоні декольте. При регулярному використанні продукту шкіра стане більш гладкою та м'якою.

Переваги крему Aqua Di Vita Phyto Natura

Завдяки унікальній формулі, до складу якої входить морська вода, гліцерин, екстракт японської сливи та інші компоненти, крем має комплексну дію на шкіру рук. Засіб захищає її від огрубіння і ділянок, що потріскалися, живить і зволожує зсередини. До інших переваг продукту відносяться :

  • Він допоможе посилити епідермальний бар'єр, регенерує клітини та відновлює структуру шкіри.
  • Відновлює природне сяйво шкіри.
  • Покращує пружність та еластичність шкіри.
  • Має заспокійливу, протимікробну та протизапальну дію.

Ще один важливий плюс – можливість використання засобу в області декольте, а також шиї. Крем підходить для всіх типів шкіри, його потрібно наносити щонайменше двічі на день.

Спосіб застосування зволожуючого молочка для тіла Aqua Di Vita Extra Milk

Нанести крем на чисті сухі руки масажними легкими рухами. Вся продукція Wamiles виготовляється за старовинними рецептами із натуральної сировини. Корисно буде попередньо робити для рук ванну з відвару трав або морської солі і тільки після цього наносити засіб.

При правильному нанесенні компоненти б'юті-продукту проникають у глибокі шари шкіри, забезпечуючи ефективний вплив із вираженим результатом. Крем від Wamiles укутає ваші ручки ніжністю та турботою , надаючи їм краси та молодості.

Склад
Склад: Конденсована морська вода, цетиловий етілгексаноят, ціклопе-нтасілоксан, бутиленгліколь, екстракт плодів японської сливи, сульфоніл, гідрогенізовані поліізобутна, полігліцерилміристат-10, диметикон, гліцерин, дігліцерін, стеаринова кислота, батіловий спирт, стеарат ПЕГА, PPG-5, цетет-10 фосфату, три (каприлова / Kaburin кислота) гліцеріла, Karupoma, октенілсукці-нат крохмаль Al, лецитин, ксанта-нова камедь, морська сіль, морська вода, гіалуронат натрію, полісаха-риди, полікватерніум -39, пантенол, токоферол, фітостероли жирних кислот макадамії, а лантоін, стеариловий гліцірретіновая кислота, AMPD, Етілгексілгліцерін, капрілілгліколь.
Эсмира 07.02.2024

Мы с сестрой пользуемся давно этим кремом. Он так хорошо увлажняет и питает кожу. Приятный спокойный аромат, средство не оставляет жирности на коже. Даже летом кожа не пересыхает. Еще этот крем можно наносить не только на руки, но также на шею и область декольте.

Karina 04.09.2023

Этот крем мне подарила мама на 8 марта, уже давно пользуюсь. Я работаю с клиентами в салоне красоты и часто руки мою в воде. А этот крем хорошо увлажняет, кожа теперь такая мягкая и нежная. Наношу его на руки 2 раза в день, утром и вечером.

Маша 31.07.2023

Подарила такой крем маме, ей понравился. Руки стали нежные, пропали трещины и сухость. Его можно наносить на шею и в зоне декольте. Крем подходит для разных типов кожи. Мама говорит кожа мягкая стала такая и гладкая. Теперь мне и самой захотелось купить этот крем.

Елена 28.03.2023

У мамы часто пересыхают руки. Она работает в кафе и постоянно контактирует с водой, ей сложно подобрать крем для рук. Подарила ей на 8 марта Аква ди вита от Вамилес. Крем омолаживающий, можно использовать на постоянной основе. Мама довольна очень, и кожа стала нежнее. Теперь хочу и себе такой купить, а заодно и мужу набор присмотрела.

Мар`яна 25.03.2020

Дуже подобається, Використовую з ранку в офісі, впитується дуже швидко, аромат приємний (іноді хочеться ще раз намазати, щоб відчути цей приємний аромат

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре
Рекомендовані товари

Зволожувальна емульсія для обличчя Отоме / Aqua Basic Care Moisturising Emulsion Otome, 200 мл Вік: 16+ Призначення: догляд за шкірою обличчя Тип шкіри: нормальна, суха шкіра обличчя. Особ..

1855 грн.

OTOME Perfect Skin Care Massage Cream Body Sculptor Масажний крем для моделювання тіла Масажний крем для моделювання тіла - це косметичний засіб, який призначений для покращення контурів тіла та зм..

1605 грн.

ВВ-Крем / OTOME Perfect Skin Care BB, 35 g Вік: 14+ Призначення: якісний макіяж і дбайливий догляд Тип шкіри: нормальна, комбінована, жирна, проблемна. Опис: ВВ-крем OTOME є ідеальною о..

1449 грн.

ПОДАРУНКОВА КАРТКА ОТОМЕ, 1000 грн. Картка надає право одноразово обрати товар на суму 1000 грн. в інтернет-магазині otome.com.ua. При обранні товарів на суму, меншую 1000 грн., залишок не поверта..

1000 грн.

Натуральний ефективний догляд за волоссям в наборі WOMAN PERFECT SET Це лінія унікальних засобів для королівського догляду на основі натуральних і безпечних компонентів, які відновлюють природну кр..

4373 грн.

ПОДАРУНКОВА КАРТКА ОТОМЕ, 500 грн. Картка надає право одноразово обрати товар на суму 500 грн. в інтернет-магазині otome.com.ua. При обранні товарів на суму, меншую 500 грн., залишок не повертаєть..

500 грн.

ПОДАРУНКОВИЙ МУЗИЧНИЙ ОНЛАЙН-СЕРТИФІКАТ Отоме Чудовий подарунок - сертифікат на японську косметику. При замовленні сертифіката вкажіть суму, яку необхідно зарахувати на рахунок. Після оплати, з вами..

1000 грн.